Messecenter Herning (MCH)

MCH er et af Skandinaviens største og mest fleksible oplevelsescentre. Hvert år besøger op mod 900.000 gæster MCH til bl.a. messer og udstillinger, kultur og events, møder, kongresser og fester samt sportsbegivenheder.

Udfordring

MCH afholder ca. 20 messer om året, og hver gang har de brug for et selvstændigt website til markedsføring af den enkelte messe og til praktisk information til udstillere og besøgende. Mange af elementerne er de samme fra messe til messe. Og fra år til år. Men alligevel ikke. Derfor startede man ofte fra bunden, når man skulle bygge et nyt website til den pågældende messe. En ofte lang og omkostningstung proces, som hver gang kostede mange ressourcer. Derfor ønskede MCH en løsning, hvor de ikke hver gang skulle starte fra bunden, som ville forkorte processen og reducere omkostningerne til det enkelte website.

Dynamicweb som løsning

Co3 og MCH valgte at bygge den nye webløsning med Dynamicweb, hvilket gør det muligt, at udvikle en effektiv master-skabelon, som MCH kan tage udgangspunkt i hver gang, der skal lanceres et nyt website. Det betyder, at MCH ikke længere starter forfra hver gang, og nu kan lave utallige websites, der alle bygger på den samme master. Løsningen gør det nemt for MCH selv at skabe websites med forskellige udryk og forskelligt indhold.

Resultater

Dynamicweb-løsningen har haft stor værdi for MCH, der med den nye skabelon har sparet mange ressourcer. MCH er blevet undervist i brugen af skabelonen, og er nu i stand til selv at lancere websites med individuelle særpræg. Faktisk er de 80 % i mål med det enkelte website, inden de starter processen. Helt konkret har de reduceret udviklingsprocessen fra ca. 3 måneder til 3 uger. Og prisen på et nyt website er reduceret med ca. 80 %.
Kristian S. Knudsen, Webmaster
"Vores messe-teams er blevet stort set selvkørende. Vi har halveret vores online-afdeling men laver i dag flere og bedre websites end nogensinde"
- Kristian S. Knudsen, Webmaster
Messecenter Herning (MCH)
Kunde
Messecenter Herning (MCH)
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.mch.dk/
Partner
twoday Co3

Lignende cases