Louis Poulsen

Louis Poulsen specialiserer sig i produktion, markedsføring og salg af lysartikler til både det private og professionelle marked i hjem- og udlandet.

Udfordring

Louis Poulsen havde et ønske om, at skabe et B2C online univers, som var konsistent med virksomhedens sans for kvalitet og design. Universet skulle indeholde en kommunikationsplatform for online aktiviteter, såsom webshop, målrettet mod at styrke kendskabsgraden til brandet, og synlighed omkring hele deres B2C produktkatalog. Muligheden for at købe officielle produkter og eksponere hele deres katalog online, var også et middel til at bekæmpe falske kopivarer.

Dynamicweb som løsning

En ny B2C webshop løsning baseret på Dynamicweb blev udviklet med det primære formål var at tiltrække de B2C kunder, som havde interesse i at købe direkte fra Louis Pulsen. Samtidig kunne nuværende og potentielle kunder se komplet online katalog med varer og accessoirers.

Designet blev udført i overensstemmelse med Louis Poulsens tankegang og identitet, som repræsenterer den skandinaviske designtradition, simpel, stilren og funktionel. Det nye univers fokuserer primært på købsoplevelsen, idet kunderne inspireres og motiveres til at handle.

Resultater

Den nye Louis Poulsen webshop har genereret en høj konverteringsrate og en bedre ordrevolumen sammenlignet med resten af industrien. Det skyldes primært det designmæssige samspil mellem brand universet og købsoplevelsen, som gør kunderne i stand til, at genkende de skandinaviske designtraditioner, alt imens de bliver guidede igennem en effektiv købsoplevelse.

Efter implementeringen af den nye webshop kunne Louis Poulsen notere en blot 4 måneders tilbagebetaling af deres løsning. I løbet af det andet og tredje år blev det online salg fordoblet, primært pga. topplaceringer på Google, gode konverteringsrater og en meget lav afvisningsprocent (bounce rate).
Louis Poulsen
Kunde
Louis Poulsen
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Retail
Website
www.shop.louispoulsen.dk/
Partner
E-Handelsbureauet Wølund & Wraae

Lignende cases