LITE A/S

LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed, der leverer komplette innovative og specialbyggede LED-belysningsløsninger til indendørs og udendørs brug.

Udfordring

LITE A/S, der har hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige AB i Vara samt LITE AS i Norge, råder over et stærkt teknisk team med mange års erfaring, der håndterer belysningsprojekter i alle størrelser i både ind- og udland.

I forbindelse med at deres website skulle opdateres, erkendte LITE vigtigheden af at holde sig tæt på deres B2B kunder. Derfor gik virksomheden efter en lettilgængelig B2B e-handelsplatform, som kunne give kunderne en brugervenlig oplevelse under deres online køb, og som samtidig gjorde det nemt at styre priser, kunder og indhold.

Dynamicweb som løsning

LITEs B2B ecommerce løsning er tilgængelig for virksomhedens kunder i bla. Danmark, Norge og Sverige. Ved at logge på Dynamicweb ecommerce løsningen med sit brugernavn og password, kommer kunden automatisk kommer ind på den rette webshop – og bliver præsenteret for de aftalte priser og rabatter i shoppen.

Webshoppen bygger på Dynamicwebs ecommerce løsning der via Integration Framework er koblet sammen med LITEs Microsoft Dynamics NAV, således at B2B kundernes ordrer integreres med regnskabsdelen i Microsoft Dynamics NAV.

LITE styrer priser, rabatter og kunder fra deres Microsoft Dynamics NAV-løsning. Det øvrige indhold på lite-led.dk – nyheder, produktbilleder, tekster og andet vedligeholdes i Dynamicweb.

Resultater

Med den nye ecommerce løsning overføres ordrer automatisk fra webshoppen til regnskabsdelen i Microsoft Dynamics NAV. Ved at overlade ordreprocessen til kunderne, kan LITE eliminere tidligere manuelle processer. Det effektiviserer ordreprocessen, da LITE således bruger færre ressourcer på telefonbestillinger og indtastning af ordrer.
LITE A/S
Kunde
LITE A/S
Lokation
Danmark
Segment
B2B, CMS, Retail, Dynamics NAV
Website
www.lite-led.dk
Partner
Gotcha

Lignende cases