KD Emballage

Dynamicweb PIM har gjort underværker i den digitale rejse

Udfordring

KD Emballage fik i 2020 implementeret en ny Dynamicweb hjemmeside og webshop. Næste skridt i den digitale udvikling var et PIM-system, der samler alle virksomhedens produktdata i et centraliseret system.

KD Emballages hjemmesider og webshops er udviklet i Dynamicweb, og med produktdata opsamlet i deres NAV-system. Dette giver udfordringer i forhold til data både på web og NAV. Denne problemstilling løser PIM, der også giver en række nye muligheder i forhold til at differentiere tekster.

Dynamicweb som løsning

Dynamicweb PIM gør det hele meget nemmere. KD Emballage kan nu berige deres produkter med data, som de ikke kunne i deres Microsoft Dynamics NAV ERP system. Med Dynamicweb PIM har de fået samlet alle deres systemer i en platform, hvilket reducerer kompleksitet og forbinder data flow mellem systemer uden problemer. Det betyder bl.a. at KD Emballage nu kan tilføje ERP data til hjemmesiden og opsætte filtreringer som er tilpasset deres målgruppe, hvilket skaber den bedst mulige digitale kundeoplevelse.

Foruden kundens oplevede værdi, kan KD Emballage nu også nemt selv logge ind og komme ind på det produkt, vi vil, i stedet for at bruge tid på at søge efter det korrekte produkt i forskellige systemer og Excel ark.

Generelt er det bare blevet nemmere for alle at finde det relevante data.

Resultater

Med Dynamicweb PIM, har KD Emballage optimeret og effektiveret mange arbejdsprocesser ved at samle alt data i ét system. Fra kunderne får de positive tilbagemeldinger på særligt de nye filteringsmuligheder på hjemmesiden som gør brugeroplevelsen meget nemmere for de besøgende.

For alle gælder det, at det relevante data nu er let tilgængeligt og nemt at finde.

Kort om KD EMBALLAGE?
KD Emballage er en danskejet og ejerledet handelsvirksomhed med adresse i Herning. Centralt i Danmark og lige ved motorvejen. De er landsdækkende leverandør af emballageløsninger. De har et både bredt og dybt emballagesortiment, så de kan sammensætte den helt rigtige og komplette løsning til din virksomhed.
Susanne Bovbjerg, Marketingansvarlig, KD Emballage
"Vi kan berige vores produkter med data nu, som vi ikke kunne i vores NAV-system. Så det kan komme på hjemmesiden og filtreres. Vi kan nemt logge ind og komme ind på det produkt, vi vil. Generelt er det bare blevet nemmere for alle at finde rundt derinde."
- Susanne Bovbjerg, Marketingansvarlig, KD Emballage
KD Emballage
Kunde
KD Emballage
Lokation
Danmark
Segment
PIM, Distribution, Dynamics NAV
Website
www.kde.dk/
Partner
Vestjysk Marketing ApS

Lignende cases