KAB Bolig

Udfordring

KAB Bolig søgte en løsning der kunne forbedre og forny det eksisterende visuelle udtryk på deres website. Løsningen skulle fungere som en portal til KABs mange løsninger og derudover skulle den eksisterende website have et digitalt løft i forhold til performance og udnyttelse af ny funktionalitet.

Dynamicweb som løsning

Første skridt i processen var at gøre design og indhold mere overskueligt og brugervenligt. Derfor valgte KAB i samarbejde med deres Dynamicweb partner, Bleau, en itembaseret struktur. Items gør det nemt og hurtigt at oprette prædefinerede felter og designs, så KAB nemt og enkelt kan tilføje og vedligeholde nye tekster og billeder i et strømlignet design.

Resultater

Med det nye website er det blevet nemmere og hurtigere for KABs mange eksisterende og potentielle lejere at finde og få adgang til alle de nødvendige oplysninger, de måtte lede efter. Det har blandt andet betydet, at antallet af registrerede brugere er steget markant. Derudover er det blevet langt nemmere for KAB at vedligeholde og udbygge den færdiglavet løsning, da den er baseret på items. Alt i alt gør det KAB i stand til, at levere en bedre online service, samtidig med at de sparer tid og ressourcer.
KAB Bolig
Kunde
KAB Bolig
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.kab-bolig.dk/
Partner
Bleau A/S

Lignende cases