Isabella

Isabella er Europas største producent af fortelte og udstyr til campingindustrien. Virksomheden har hovedsæde i Danmark – men sælger til forhandlere og gennem egne salgskanaler til det meste af Europa.

Udfordring

Isabellas website var outdated både grafisk og teknisk. Websitet var bøvlet at opdatere. Og forhandlerne havde kun begrænset adgang til relevante produktinformationer. Derudover var brugen af sociale medier og nyhedsmails ikke tænkt ind i løsningen. For eksempel blev virksomhedens mange video-guides på YouTube ikke vist på sitet. Isabella havde derfor brug for en ny løsning, der ville strømline online-kommunikationen.

Dynamicweb som løsning

Udfordringerne talte for en ny måde at gøre tingene på. Og løsningen blev en ny digital strategi – udrullet i flere etaper. I første omgang blev der bygget websites på 14 forskellige sprog i Dynamicweb. På alle websites blev der etableret en forhandlerplatform, hvor forhandlere via login kunne få adgang til ekstra informationer og funktioner. I løsningens anden etape blev der implementeret en kundeklub til slutkunderne, som tilbyder alle nye medlemmer ét års ekstra garanti på deres Isabella fortelt. Formålet er styrke synligheden på markedet, samt at styrke loyaliteten blandt eksisterende kunder.

I løsningens tredje etape (2016) er det planen at udrulle en større Ecommerce-løsning. Her bliver det blandt andet muligt for forhandlere at bestille varer til kundespecifikke priser. Denne del af løsningen skal integreres med AX og udvikles i tæt samarbejde med CGI (Consultants for Government and Industry).

Resultater

Kombinationen af Isabellas nye digitale platform og langsigtede strategi har resulteret i en markant større synlighed på de europæiske markeder. Den digitale kommunikation er blevet mere effektiv og strømlinet, og virksomhedens webteam har fået nemmere ved at udvikle indhold og optimere produktinformationer til både kunder og forhandlere.
Isabella
Kunde
Isabella
Lokation
Danmark
Segment
B2C, B2B, Marketing, Manufacturing
Website
www.isabella.dk
Partner
twoday Co3

Lignende cases