Hjem-IS

Hjem-IS med deres velkendte is-klokke er også nået ud til forbrugerne online, hvor kunderne kan bestille de lækreste is samt enkelte dagligvarer og få det hele leveret lige til døren.

Udfordring

Hjem-IS stod med en forældet webshop, hvor både design og brugervenlighed ikke var i top. Til at understøtte en ny moderne webshop med et øget antal ordrer, var der behov for en stærk ecommerce platform der kunne understøttes med integration til Hjem-IS’ eksisterende tour manager, som informerer kunder om, hvornår bestilte varer leveres baseret på Hjem-IS bilens GPS-koordinater.

Dynamicweb som løsning

Hjem-IS valgte i samarbejde med 1st Web, at benytte Dynamicweb CMS med ecommerce til opbygningen af en ny webshop med integration til GPS tracking-systemet Kartena.

Hjem-IS har forskellige sortimentspakker og her understøttes hoved-sortimentet samt forskellige tilbudspakker (Ta’ 3 for 2) af Dynamicwebs mulighed for at koble flere sortimenter til samme kurv, samt at give rabat inden for, samt på tværs af sortiment-koblinger. Hertil kan kunderne også vælge at blande sin helt personlige kasse med is i et lækkert og intuitivt bland-selv miljø.

Som en del af serviceringen af Hjem-IS’ kunder, findes en kundeklub hvor man som kunde får helt specielle tilbud m.v., og derudover servicerer Hjem-IS deres kunder via en SMS-service, der lader kunderne vide når Hjem-IS bilen er i nærheden af ens bopæl, tilmeldingen til denne skulle ligeledes implementeres på webshop-løsningen. Hele løsningen er naturligvis adaptiv og tilpasser sig mobile enheder.

Resultater

Gennem et tæt samarbejde mellem Hjem-IS og 1st Web har Hjem-IS opnået en moderne, hurtig og bruger-optimeret webshop, hvor brugervenligheden og produkterne er i fokus.
Hjem-IS
Kunde
Hjem-IS
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Distribution
Website
hjem-is.dk/
Partner
Co3 A/S

Lignende cases