HD2412

HD2412 udnytter ERP integreret Ecommerce kombineret med CMS til at skabe en indholdsbaseret webshop og et vidensunivers.

Udfordring


HD2412 bemærkede et skift i deres kunders krav og behov. Selvom deres kundebase er ret traditionel - de ringer for at stille spørgsmål og afgive ordrer - tager den nye generation langsomt over, og de besidder en anden købsadfærd. Tiderne skifter, og HD2412 var klar til at tage deres e-handel til næste niveau og gøre det muligt for deres kunder at finde alle de oplysninger, de har brug for online, og at bestille alle produkter online.

Mød Julie Faurholt Hagel, der fortæller om det nye website projekt:I deres tidligere webløsning kunne kunderne kun få en speciel pris ved at ringe til HD2412. Desuden blev alle produktdata håndteret manuelt, hvilket var en tidskrævende opgave, som i værste tilfælde kunne resultere i, at kunderne ville bestille produkter, der var udsolgt. Derfor havde HD2412 brug for en løsning til at automatisere produktdata berigelsen og gøre det muligt for kunder at få deres specielle pris og have alle indkøbsinfo tilgængelige online.

Desuden ønskede HD2412 at oprette en engelsk webshop. De har længe haft en dansk og en tysk webshop, og de var nu også klar til at lancere en engelsk version.

Et sidste og stort ønske var at udnytte den viden, som HD2412 besidder, i deres webshop. HD2412 er specialister i juletræsbranchen, og de har stort ekspertviden internt i huset, som de ønskede at dele med deres kunde. Tidligere var deres webshops udelukkende fokuseret på produkter - fotos, beskrivelser og guider - men de ønskede at knytte kvalitetsindhold til produkterne for at uddanne deres kunder. Derfor var det vigtigt for dem at få en ny web løsning, hvor de nemt kunne kombinere e-handelsdelen med indholdsdelen.

Dynamicweb som løsning


Med Dynamicwebs All-in-One platform har HD2412 fået skabt et nyt online kundeunivers. Deres nye ERP-integrerede webshops gør det nemt for deres kunder at logge ind for at se deres rabatter, gennemse deres tidligere ordrer og foretage nye køb - alt sammen nye self-service ydelser, som de ikke kunne gøre i den gamle webshop. Med denne nye selvbetjeningsportal er det muligt for deres kunder at købe online, når de har tid til det (og ikke kun når HD2412's telefonlinje er åben).

De nye webshops er altid up-to-date takket være Dynamicweb PIM. PIM-systemet opdaterer automatisk alle produkter med den korrekte pris og lagerstatus, hvilket betyder, at hvis et produkt er udsolgt på deres lager, er det også udsolgt i webshoppen.

I dag har HD2412 en engelsk webshop, der blev lanceret på ingen tid. Med deres nye Dynamicweb løsning er det let at oprette, berige, vedligeholde og distribuere et nyt produkt på de tre sprog dansk, tysk og engelsk - alt i samme navigation og på samme tid.

Derudover gør den nye løsning det muligt for HD2412 at bruge CMS-modulet som en aktiv del af webshoppen, og de skaber nu et univers med deres viden om, hvordan man dyrker juletræer.

Resultater


HD2412 er overrasket over at se, hvor hurtigt deres kunder tilpasser sig det nye system. De får positiv feedback fra kunderne, og de oplever også fordele internt i forretningen. Daglige manuelle opgaver erstattes nu af automatiserede arbejdsgange. Derfor drager både kunderne og HD2412 allerede fordele af den online kundeoplevelse.

I dag har HD2412 mere tid til at udvikle nye produkter og udvikle deres forretning til at være bedre rustet til fremtiden. Det er vigtigt at holde sig ajour, besøge juletræsindustrien og være synlig i feltet. Dét bruger de frigivne tid på, da de ikke længere er tvunget til at sidde på kontoreret for at opdatere produkter i webshoppen og tage imod telefonkald.

Den nye webløsning er implementeret i hele HedeDanmark koncernen, hvilket gør det let for virksomheden at skalere deres forretning. I dag har de det samme system på tværs af alle forretningsområder, hvilket gør det nemt, hurtigt og sikkert at lanchere nye tiltag, fordi integrationerne allerede er der.

Om HD2412 - en del af HedeDanmark HD2412 er en del af HedeDanmark, som er et dansk firma, der sælger alt relateret til grønne områder, natur, skove, juletræer osv. HD2412 er specialiseret i juletræer og sælger primært til B2B-kunder, der lever af at dyrke juletræer i hele Europa - primære markeder er Danmark, Tyskland, Schweiz, Østrig, Frankrig, Storbritannien. HD2412 beskæftiger 14 medarbejdere i Viborg i Danmark, hvor de servicerer alle deres verdensomspændende kunder.
Julie Faurholt Hagel, Ecommerce Manager hos HD2412
""Det at alle mulighederne ligger i Dynamicweb gør jo, at man kan udnytte det fuldt ud og bruge CMS delen sammen med Ecommercedelen uden at det kommer til at skulle drukne i en masse integrationer og masse forskellige systemer.""
- Julie Faurholt Hagel, Ecommerce Manager hos HD2412
HD2412
Kunde
HD2412
Lokation
Danmark
Segment
B2B, Retail, Dynamics AX
Website
www.hd2412.dk/
Partner
twoday Co3

Lignende cases