Skarp visuel profil og avanceret funktionalitet

Gråkjær er nordens førende udbyder af totalentrepriser. De er hovedentreprenør i realiseringen af individuelle nøglefærdige erhvervs- og landbrugsbyggerier siden 1973, hvor den første grundsten til Gråkjær blev lagt.

Udfordring

Gråkjær havde brug for en ny og mere tidssvarende hjemmeside. Det var vigtigt for dem, at designet blev indbydende og overskueligt for de mange besøgende, der hvert år navigerer rundt på hjemmesiden. Desuden var et af kravene, at den skulle være ligetil og nem at vedligeholde for Gråkjærs egen marketingafdeling. Gråkjær ville endvidere gerne lægge større fokus på kundereferencer på hjemmesiden.

Dynamicweb som løsning

Søgaard & Co.’s løsning, i Dynamicweb All-in-One med alle moduler, har et indbydende og professionelt webdesign, hvor Gråkjærs logofarve, rød, er gennemgående. Forsiden fremstår enkel og nem at navigere i, og dette førstehåndsindtryk indfries også, når man klikker rundt på de andre sider.

Da virksomheden opererer i det meste af Europa, var det fuldstændig essentielt at hjemmesiden bestod af flere sprog. Den kan derfor tilgås i 5 forskellige sproglag.

Det efterspurgte fokus på kundereferencer imødekommes i en skræddersyet udvikling af avancerede funktionaliteter såsom referencevisning på kort, med integration til Google Maps, med over 2.000 emner, samt brug af både video, med integration til Youtube, og slideshows.

Intranet med AD integration holder kontrol med medarbejderlogins og data. Integrationen gør, at virksomhedens medarbejderlister og kontakt data altid er opdateret og korrekte. Intranettet har desuden et debatforum og medarbejderne kan oprette indhold direkte på forsidens informationsvæg.

I forhold til online marketing udviklede Søgaard & Co. en responsiv nyhedsbrevsskabelon, som Gråkjærs marketingafdeling selv kan fylde med indhold og bruge som markedsføringsplatform.

Resultater

Løsningen giver den besøgende et professionelt indtryk af virksomheden, samt en overskuelig måde at navigere rundt på hjemmesiden.

På trods af 5 forskellige sproglag, avancerede referencesider og integreret medarbejderdatabase er løsningen nem og overskuelig for virksomheden at vedligeholde.
Tommy Wølk, Marketingchef, Gråkjær A/S
"Søgaard & Co. løste opgaven hurtigt og effektivt og til en absolut fornuftig pris. Vi fik derudover mange gode ideer og et godt og konstruktivt modspil i samarbejdet. Det er i arbejdet med de små detaljer, det viser sig, at det er et kompetent firma, der producerer ens hjemmeside, og Søgaard & co. har fokus på, at alle dele af hjemmesiden skal være i orden. Gennem et langvarigt samarbejde har vi lært Søgaard & Co. at kende som en troværdig og stabil leverandør af vores webløsning. "
- Tommy Wølk, Marketingchef, Gråkjær A/S
Gråkjær A/S
Kunde
Gråkjær A/S
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Manufacturing
Website
www.graakjaer.dk
Partner
Søgaard & Co.

Lignende cases