Fru Hansens Kælder

En smart bestillingsportal, der har automatiseret og optimeret de interne processer

Udfordring

Fru Hansens Kælder havde behov for at opgradere deres daværende platform. De ønskede en samarbejdspartner som forstår deres forretning, og som kunne give dem god sparring i processen.

Optimering og automatisering af interne processer og et vigtigt sammenspil mellem webshop og ERP-system; det var nogle af de vigtigste krav til den nye løsning. De havde samtidig et ønske om at komme til at arbejde mere med bruger- og historisk data, hvilket de ikke havde mulighed for i den gamle løsning.

Fru Hansens kælder ønskede en platform, der er brugervenlig og intuitiv, så den køkkenansvarliges arbejde blev lettere og mindre tidskrævende. Både i forhold til et brugervenligt design, men også brugervenlige funktioner som at kunne se, hvilke menuer der passer til hvilke dage, gøre det lettere at tage hensyn til specielle kostforhold ved at vise alternative ingredienser og gøre det let at bestille ekstra dagligvarer med.

Dynamicweb som løsning

Til Fru Hansens Kælder har SMARTPAGE lavet en bestillingsportal, der samler deres digitale tilstedeværelse i én samlet digital platform. Bestillingsportalen er bygget op i Dynamicweb All In One, som er fuld integreret med Microsoft Dynamics Business Central.

Dynamicweb var det rette valg for Fru Hansens Kælder, da de efterspurgte en solid og intuitiv webshop-platform, der kunne understøtte brugerlogin, hvor institutionerne skulle have mulighed for nemt at placere ordrer til børnene.

I løsningen har der været fokus på at skabe en god brugeroplevelse gennem UX & Design, ved blandt andet at sørge for at der er få steps fra start til slut, og at siden er nem at rundt navigere på. Løsningen for Fru Hansens Kælder viser virkelig webdesign-mulighederne i Dynamicweb – the sky is the limit!

Resultater

Fru Hansens Kælders løsning har resulteret i at de interne processer i høj grad blevet optimeret og automatiseret, blandt andet på den måde der udvikles og udsendes menuer, men også i forhold til datahåndtering, da alt data nu er samlet i et ERP-system.

Den nye webshop leverer nu data, så Fru Hansens Kælder kan se, hvor meget institutionerne bestiller og data bliver automatisk videresendt til Dansk Catering, der sørger for at sende ud til slutbrugeren.
Rene Michelsen Jensen, CEO hos Fru Hansens Kælder
"Det var vigtigt, at vi havde en partner som vi synes forstod vores forretning, og en partner som vi kan sparre med. Det der er særligt ved Smartpage, er at de har en sindssyg god forretningsforståelse. På det første møde kom Smartpage med idéer og input til vores løsning – og de ramte rigtigt. Vores koncept er simpelt – og så overhovedet ikke, men det forstod Smartpage. Derudover har de en lignende case fra Jespers Torvekøkken, så de havde erfaringer med lignende integrationer."
- Rene Michelsen Jensen, CEO hos Fru Hansens Kælder
Fru Hansens Kælder
Kunde
Fru Hansens Kælder
Lokation
Danmark
Segment
B2B, Wholesale, Business Central
Website
www.fruhansenskaelder.dk
Partner
Smartpage

Lignende cases