Frellsen Kaffe og Chokolade

Ønsket om en brugervenlig og standard webshop-platform blev indfriet med Dynamicweb

Udfordring

Frellsen stod med en tidligere Dynamicweb-platform, som var så “tilsandet” med specialkode, at det var vanskeligt for medarbejderne at opdatere indholdet uden, at der skulle en konsulent ind over hver gang.

Specialkodningen af platformen gjorde det svært at opgradere til nye versioner af platformen i fremtiden. Alt sammen gav et stort fokus på drift og vedligeholdelse af platformen i stedet for udvikling af nye værdiskabende funktioner for Frellsen. Dette fokus ønskede man at ændre med en ny webløsning.

Dynamicweb som løsning

Med en standard Dynamicweb-løsning opnåede Frellsen de ønskede succeskriterier: En løsning, der ”out-of-the-box" har en masse værdiskabende funktionaliteter, der er med til at indfri virksomhedens digitale ambitioner!

Frellsens forretning er opdelt i to hovedområder: chokolade og kaffe. I deres nye løsning har de fået samlet de forretningsområder i et brand-univers på Frellsen.dk. Med et brugervenligt webdesign har det gjort navigation på websitet meget nemmere for brugeren.

I den nye løsning har Frellsen fået adgang til værktøjer og funktioner til at bygge nye spændende contentsider og kampagner. Mulighed for at oprette og gemme nye design og sidelayouts. Alt dette kan de nu gøre selv og skabe mere værdi!

Resultater

Frellsens løsning med en standard platform og et re-design ved at samle sites/domæner under et brandsite og giver bedre brugeroplevelse for kunderne. Løsningen kan løbende opgraderes til nyeste Dynamicweb version, sådan at Frellsen kan fortsætte med at rykke på deres digitale ambitioner og mål.

Kort fortalt har løsningen givet Frellsen:
- En standard platform med værdiskabende værktøjer
- Blevet selvkørende ift. at producere content og kampagner
- Mulighed for Click & Collect i deres 38 butikker
- En platform, der løbende kan opgraderes til nyeste Dynamicweb version
- Fået rådgivning og sparring til at rykke på deres digitale ambitioner og mål
- Et re-design ved at samle sites/domæner under et brandsite og givet en bedre brugeroplevelse
Hans-Kristian Markman, Online Manager hos Frellsen
"Vi havde brug for en skalerbar, ny og fremtidssikret onlineplatform, som skulle være nem at navigere og redigere i til hverdag internt i virksomheden. Smartpage var gode til at se og forstå vores ønsker og visioner – samtidig også åbne og realistiske omkring, hvilke funktioner der ville fungere indenfor ”standarden” Hurtig responstid, god sparring og en bred viden indenfor back/front-end development er det vi oplever i dag fra SMARTPAGE A/S"
- Hans-Kristian Markman, Online Manager hos Frellsen
Frellsen
Kunde
Frellsen
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Retail, Dynamics NAV
Website
www.frellsen.dk
Partner
Smartpage

Lignende cases