Fleggaard Leasing

Med det formål at optimere det online leasingsalg og bedre segmentere privat- og erhvervskunder fik Fleggaard Leasing designet og implementeret en ny hjemmesideløsning.

Udfordring

Fleggaard Leasings søgte en nemmere løsning for deres kunder vedrørende tilgængeligheden af de aktuelle leasings tilbud online. Flegaard Leasing havde en forhåbning om at få flere besøg med en mere tilgængelig hjemmeside såvel som en højere konverteringsrate.

Dynamicweb som løsning

Bleau fik designet og implementeret en ny hjemmesideløsning til Fleggaard Leasing. Med den nye hjemmesideløsning kan hvert segment nu tilgå sit eget unikke univers fra forsiden, og det er gjort nemmere at lease og hente tilbud online. Derudover har Bleau sørger for en SEO-opsætning.

Resultater

Fleggaard Leasings nye Dynamicweb løsning har resulteret i flere besøg på hjemmesiden og en højere konverteringsrate, derudover har den nye SEO-opsætning medvirket til en fantastisk placering i Google. Endvidere har den nemme og tidsbesparense oprettelse og administration af bildetaljerne i ecommerce medført at Fleggaard Leasing har kunnet frigive en række ressourcer internt og brugt disse kræfter andre steder i leasningprocessen.
"Selv om der oprettes flere detaljer på bilerne end tidligere, har vi oplevet markante tidsbesparelser ved at oprette og administrere produkterne i Dynamicweb ecommerce. Det har betydet, at vi har kunnet frigive en række ressourcer internt og bruge kræfterne andre steder i leasingprocessen. "
- Ulrik Hansen-Christensen, Forretningsudvikling
Fleggaard Leasing
Kunde
Fleggaard Leasing
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.fleggaard-leasing.dk/
Partner
Bleau A/S

Lignende cases