Ferm Living

Ferm LIVING trækker på skandinaviske designtraditioner og retrocharme – dog med en særegen grafisk kant, der gør hvert eneste produkt moderne. ferm LIVING har rødder i Danmark, hvor Trine Andersen grundlagde et grafisk designstudie i 2005.

Udfordring

Ferm LIVING henvender sig til det internationale B2C marked, hvor konkurrencen er benhård. Derfor er det nødvendigt med en gennemført platform og webshop, som tilbyder alle de nødvendige funktioner og services, der kræves for at tiltrække kunder.

Dynamicweb som løsning

I samarbejde med deres Dynamicweb partner, SmartPage, lancerede Ferm LIVING en komplet online platform med webshop og C5 integration. Det er en forretningskritisk løsning, som sikrer, at virksomhedens internationale kunder har adgang til opdaterede produkter og priser døgnet rundt, verden over. Webshoppen tilbyder cirka 1000 varenumre, og er oversat til dansk, engelsk og tysk. Derudover håndterer den forsendelse og fragt til alle lande og viser valuta i DKK, EUR og SEK.

Online kunder har mulighed for, i første omgang, at tilføje produkter til deres ønskeliste, for derefter at købe produkterne senere hen. Det betyder især, at Ferm LIVING har opnået en stor gruppe af tilbagevendende og loyale kunder, som desuden har mulighed for at indløse rabatkoder, som de opnår ved at tilmelde sig nyhedsbrev eller ved deltagelse i andre af Ferm LIVINGS online marketing kampagner.

Resultater

Den nye platformsløsning har medvirket til en langt større trafik på ferm LIVINGs site, samt en betydelig større kundetilfredshed og konvertering i webshoppen. ferm LIVING har efterfølgende introduceret muligheden for, at kunder kan dele deres produkter på de sociale medier, hvilket har givet yderligere trafik og konverteringer på alle sproglag.

Integrationen mellem webshoppen og C5 har desuden bevirket, at de manuelle processer er reduceret til fordel for automatiske produkt -og prisopdateringer.
Ferm LIVING
Kunde
Ferm LIVING
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Retail, C5
Website
www.fermliving.dk/
Partner
Smartpage

Lignende cases