F&H

F&H er Skandinaviens førende grossist inden for glas, køkkenudstyr, porcelæn, gaveartikler og boligtekstiler. Virksomheden er leverandør til ledende faghandels- og dagligvarekæder på det skandinaviske marked og tæller en lang liste af brands som Rosti Mepal, Nuance, Södahl og Blomsterbergs.

Udfordring

F&H har de seneste tre år lanceret en stribe selvstændige singlebrand-webshops i samarbejde med Dynamicweb og Co3. Det har kostet F&H mange timer at arbejde med de selvstændige løsninger. Dyrebare timer – især taget i betragtning af, at målgrupperne for de forskellige webshops ofte er identiske. F&H ønskede sig derfor en løsning, hvor de kunne præsentere de mange brands samlet - og samtidig gøre det nemmere at arbejde med de selvstændige løsninger.

Dynamicweb som løsning

Udfordringen er løst ved at samle alle singlebrand-shops i én webshopløsning. I den nye løsning kan brugerne bladre mellem varemærkerne – Blomsterbergs, Södahl, Rosti Mepal, Nuance, Soehnle, Holm, Severin, Jacob Jensen og Mads Stage. Og via en central indkøbskurv kan brugerne kombinere produkter fra de forskellige brands i ét køb. Det hele er koblet sammen af Co3’s Espresso-løsning, der som standard indeholder en række køreklare skabeloner og værktøjer. Blandt andet en integreret webshop, et responsivt design og integration til økonomisystemer.

Resultater

F&H kan med optimal udnyttelse af Dynamicweb CMS håndtere mange løsninger og webshops på én platform. Da F&H selv står for 80 % af implementeringen undgår de at involvere en 3. part og derved spares både tid og penge.

Med den nye webshopløsning er der endvidere skabt mulighed for krydssalg mellem de mange brands, og der kan tilføjes varer fra forskellige websites til én og samme kurv.

Oven i bruges der nu færre timer på at vedligeholde løsningen. Tidligere skulle ændringer nemlig tilføjes i ni forskellige webløsninger. Det hele kan nu gøres i én løsning – og det sparer tid i hverdagen. Med AX integration er lagerbeholdningen og priser altid up-to-date.
F&H
Kunde
F&H
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Retail, Dynamics AX
Website
www.metteblomsterberg.dk/
Partner
twoday Co3

Lignende cases