EstatePartner

EstatePartner udbyder ejendoms- og alternativ energi projekter som fx tyske solparker. Det gør de så godt, at de siden starten i 2006 kun har oplevet vækst, en udvikling der især de seneste 2-3 er gået stærkt.

Udfordring

Tilstrømningen af nye kunder og projekter stiller stadigt højere krav til EstatePartner administration og interne processer. Det gælder ikke mindst i forhold til at få mest muligt ud af salgs- og marketingressourcerne. Derfor ville en investerportal være en åbenlys mulighed for, både at understøtte kunderne og deres behov for aktuel investorinformation, men også for EstatePartner, som ville kunne automatisere en stor del af deres interne processer.

Dynamicweb som løsning

I samarbejde med deres Dynamicweb partnere, Clever Choice og webCRM, valgte EstatePartner Dynamicweb som fundament for deres nye investerportal.

Første skridt på vejen var at få koblet portalen med virksomhedens CRM system for derefter at få lagt alle forhenværende data ind i systemet. Det ville gøre nemt for EstatePartner at oprette nye brugere i CRM, som automatisk overføres til Investerportalen. Derved undgår EstatePartner ressourcekrævende manuelle arbejdsgange, samt eventuelle dobbeltregistreringer. Koblingen ville desuden gøre det muligt at tilgodese alle investorerne med personaliseret og relevant indhold i Investerportalen. På den måde vil både EstatePartner og deres kunder få fordel af integrationen.

Resultater

Den nye investorportal med stærk integration til CRM har automatiseret en stor del af de daglige administrationsprocesser og derved frigjort salgs- og marketingressourcer, som EstatePartner kan udnytte andre steder i organisationen.

For investorernes vedkommende har det resulteret i mere relevant og lettilgængelig information, som kan tilgås på alle tider af døgnet. En klar fordel, som imødekommer kundernes konstante og individuelle behov for vigtige informationer.
Niclas Adelspare, Salgsdirektør hos EstatePartner
"Der er ingen tvivl om, at den her løsning vil gøre vores ydelser mere attraktive. Vores kunder vil kunne gå ind på hjemmesiden og umiddelbart få adgang til alle relevante informationer i forhold til egne investeringer og aktiviteter."
- Niclas Adelspare, Salgsdirektør hos EstatePartner
EstatePartner
Kunde
EstatePartner
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.estatepartner.dk/
Partner
Clever Choice

Lignende cases