Espersen

Espersen er en af verdens førende inden for behandling af frosne fisk blokke, frosne fileter, special skæringer og paneringer og deluxe butterdejs fiskeprodukter, med moderne produktionsanlæg og ikke-produktionsenheder over hele verden.

Udfordring

Ideen med det nye website er at vise en dynamisk og levende virksomhed, der drives efter bæredygtige principper med fokus på social ansvarlighed. Sitet udtrykker en virksomhed med traditioner, værdier og som en international markedsleder.

Dynamicweb som løsning

Det er vigtigt for Espersen.com, at websitet er udviklet på den nyeste teknologi med et visuelt design og et konsekvent valg af billeder med gennemført "tone-of-voice" kommunikation. Websitet henvender sig til såvel eksisterende som kommende medarbejdere og mangeårige samarbejdspartnere. Websitet skal samtidig hjælpe med til at tiltrække nye kunder og medarbejdere på verdensplan.

Resultater

Med købet af Rahbek Fisk opstår der yderligere et behov for at få en online platform, der kan håndtere flere websites med forskellige visuelle identiteter, formål, sproghåndtering og således skabe et solidt fundament for en eventuel global skalering af webløsningen. Derudover giver det indbyggede Email Marketing værktøj mulighed for en effektiv online kommunikation.

Den nye website er udviklet i responsive design, baseret på Dynamicweb All-in-One Online Business Platform.
"Det var en strategisk beslutning at vælge Dynamicweb All-in-one Platform til vores nye koncern website ikke kun med øje for en skalérbar og fremtidssikret løsning med et spændende roadmap, men også grundet krav om bl.a. flere sites med forskellige målgrupper og sprog, integreret online marketing, høj brugervenlighed for CMS for redaktører og rettighedsstyring med workflow for decentralisering af opdatering på globalt plan. Med site licens i Dynamicweb kan vi samle flere websites i samme CMS med egne designs, der anvender alle moduler på tværs af webløsningen. Det giver mange fordele såsom adfærdsstatistik, opsamling af emailadresser i én database med mulighed for at kommunikere målrettet og personligt."
- A. Espersen
Espersen
Kunde
Espersen
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Manufacturing
Website
www.espersen.com/
Partner
Smartpage

Lignende cases