Emborg

Globalt brand ejet af Uhrenholt A/S med over 300 produkter, der markedsføres i 84 lande. Produktporteføljen dækker i dag over en bred vifte af mejeriprodukter, skaldyr og kødprodukter samt frosne grøntsager.

Udfordring

Det nye Emborg site står overfor en stor kompleksitet, da det skal tiltale alle regioner i verdenen, og samtidig have relevant indhold og materialer for både medarbejdere og forbrugere: Dels skal sitet involvere familier og skabe brugerdrevet indhold.

Dynamicweb som løsning

Den nye Emborg løsning er bygget i No Zebras BRICKS løsning, som anvender Dynamicweb All-in-One platformen. For at man kan springe nogle led over, har No Zebra udviklet løsningen bestående af en række byggesten, som kaldes BRICKS. Løsningen består af gennemtestede moduler, som bygger på mangeårige viden om best practice inden for digitalt design.

På baggrund af BRICKS har Emborg og No Zebra været i stand til, på relativ kort tid, at lancere en effektiv og køreklar løsning, som tager udgangspunkt i virksomhedens unikke behov og ønsker i forhold til struktur og opbygning. Det betyder, at både Emborg og deres kunder nemt og enkelt kan navigere i den store informationsmængde på sitet, som både indeholder en komplet produktoversigt, samt et væld af opskrifter. Hele løsningen er naturligvis optimeret i forhold til tablet, smartphone og pc.

Resultater

Udfordringen ved den store kompleksitet er løst ved at gøre websitet brugervenligt og let tilgængelig, hvilket gør det nemt at navigere i den massive informationsmængde. Emborg gør det desuden nemt for deres kunder, at dele deres respektive erfaringer med Emborgs produkter via opskrifter, spisevaner og nærende adfærd, og supplerer løbende med konkurrencer og undersøgelser.

Vigtigst af alt understøtter websitet den troværdighed og Emborgs filosofi. Hele sitet er bygget op med Emborgs idé om at udvikle en brugervenlig løsning, der skaber indhold til et mere levende og relevant site. Det må man sige er lykkedes, og der er store forventninger til hvordan det brugerdrevne indhold kommer til generere på sitet og på de sociale medier.
Emborg
Kunde
Emborg
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.emborg.com
Partner
No Zebra ApS

Lignende cases