Elma Instruments

Elma Instruments er førende leverandør af test- og måleinstrumenter i høj kvalitet til flere forskellige brancher i Skandinavien.

Udfordring

Elma Instruments har hidtil gennemført alle RMA- og kalibreringssager manuelt pr. mail. Dette har betydet at alle sager skulle ind over én ressource i virksomheden, for at oprette, vedligeholde og følge en sag fra start til slut i ERP-systemet. Der var derfor et behov for en platform, der kunne integreres til ERP-systemet Visma med specifik tilkobling til tre forskellige regnskaber.

Ønsket til løsningen var yderligere at virksomhedens kunder ved oprettelse af sager, ville kunne bestille afhentning af produkterne, med specifikt opslag ift. fragtfirma for de norske kunder.

Dynamicweb som løsning

For at effektivisere og nedbringe arbejdet i forbindelse med sagshåndtering, valgte Elma Instruments i samarbejde med 1st Web, at udvikle løsningen i Dynamicweb CMS med ecommerce. Løsningen blev opbygget ud fra Elma Instruments’ corporate design, med login integreret til Visma. Når kunden logger ind er hans informationer pre-udfyldt, således at han kun skal udfylde RMA-formularens produktfelter for at oprette en sag.

Ved kalibreringssager vil kunden få tilsendt et dynamisk link pr. mail, når det er tid til at kundens måleinstrument skal kalibreres. Kunden vil her kunne klikke på linket og blive ledt direkte ind i en pre-udfyldt formular (serienummer, købsdato, produktnavn etc.), hvor han blot skal godkende ordren for at den bliver oprettet hos Elma Instruments.

Løsningen er tilgængelig på fire sprog, og er koblet op mod tre forskellige regnskaber i Visma.

Resultater

Den nye løsning har givet Elma Instruments et bedre udgangspunkt for effektivt at kunne hjælpe og servicere kunder. Integrationen sikrer at Elma Instruments nemt kan håndtere RMA- og kalibreringssager i ERP-systemet, uden at skulle foretage manuelt indtastningsarbejde for hver ordre. Det har betydet deres service hastighed er forbedret efter den nye løsning er launchet. Med det minimalistiske responsive design og en score på 95 på Google Pagespeed opnår brugeren høj brugervenlighed og en lynhurtig serviceportal.

Jonas Sodemann, Afdelingsleder Service & Kalibrering hos Elma Instruments
"Hos Elma Instruments har vi været glade for vores samarbejde med 1st WEB. 1st WEB har på en meget professionel måde omsat vores vilde tanker til et konkret værktøj, der sparer os for flere timers arbejde dagligt. Konkret har tilbagemeldingen fra vores kunder været meget positive, og vi har oplevet en fremgang i antallet af servicesager, samtidigt med en væsentligt lavere belastning på telefonsiden. Under hele processen fik vi løbende tilbagemeldinger på, hvor langt projektet var nået, og ’udfordringer’ blev hurtigt omsat til opgaver og løst. "
- Jonas Sodemann, Afdelingsleder Service & Kalibrering hos Elma Instruments
Elma Instruments
Kunde
Elma Instruments
Lokation
Denmark
Segment
B2B, Distribution, Visma
Website
rma.elma-instruments.com/
Partner
Co3 A/S

Lignende cases