Edmac

Edmac specialiserer sig i salg af reservedele til kompressorer, og med 100.000 varenumre er målet, at blive Europas førende one stop shop for kompressor reservedele.

Udfordring

Edmac Europe fokuserer både på alle typer af virksomheder og selvstændige. Edmac havde et behov for en ny salgskanal, som gjorde det muligt for virksomheder og selvstændige, at bestille reservedele langt hurtigere end det hidtil var muligt via andre salgskanaler.

Derudover skulle det være nemmere at finde frem til Edmacs website, når man søgte efter reservedele til kompressorer online via Google.

Dynamicweb som løsning

Med Dynamicweb blev en B2B webshop med integration til Dynamics NAV implementeret. Samspillet mellem Dynamicweb og Microsoft Dynamics NAV gør det muligt at opdatere og vedligeholde produkter, rabatter og lagerbeholdninger nemt og hurtigt på tværs af platforme. Dynamicweb er SEO optimeret og det er nemt, at tilpasse søgeord til de enkelte sites. Med klog brug af SEO vil kunderne i højere grad kunne finde frem til Edmac, når de søger online efter reservedele til kompressorer.

Resultater

Resultatet er en omfattende og skræddersyet webshop målrettet Edmacs primære målgrupper og marked. I den nye løsning er alle produkter lette at finde og bestille bl.a. fordi det nu er muligt at finde kompatible reservedele, ved at indtaste maskinnumre fra Edmacs konkurrenter.

Integrationen til Dynamics NAV sikrer, at produktsortimentet altid er opdateret, at kunderne ser deres individuelle priser og at ordrer sendes direkte til back office systemet. Endelig er hele løsningen blevet SEO optimeret og genererer trafik fra potentielle kunder.
Edmac
Kunde
Edmac
Lokation
Holland
Segment
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Website
www.Edmac.eu
Partner
Innovadis B.V.

Lignende cases