DS Stålprofil

DS Stålprofil er en moderne og international virksomhed, der i 50 år har været førende indenfor effektive tag- og facadeløsninger. DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål – funktionelt, energirigtigt og omkostningseffektivt.

Udfordring

Som førende producenter af stålprofiler ønskede DS Stålprofil at stå stærkere i arkitektens bevidsthed med fokus på både de arkitektoniske muligheder og bæredygtighed – stålplader til tag og facade skulle tænkes ind allerede i projekteringsfasen.

DS Stålprofil havde behov for en løsning, der visuelt kunne tiltale og inspirere arkitekter til at vælge DS Stålprofil som deres førstevalg i bæredygtige byggeprojekter.

Dynamicweb som løsning

Løsningen blev et hjemmesideunivers – målrettet arkitekter. En særskilt løsning, der blev opbygget i Dynamicweb, ligesom den eksisterende virksomhedshjemmeside.

Opbygningen i Dynamicweb gav mulighed for en visuel frihed, der levede op til kravene i skabelsen af det nye arkitektunivers.

Resultater

Det nye hjemmesideunivers har sammen med en række andre online aktiviteter givet synlige resultater – ikke mindst i form af en markant stigning i antallet af henvendelser i forbindelse med arkitektoniske og bæredygtige byggeprojekter.
DS Stålprofil
Kunde
DS Stålprofil
Lokation
Denmark
Segment
B2B, Manufacturing, Dynamics NAV
Website
www.ds-staalprofil.dk/
Partner
Buchs A/S

Lignende cases