DIN Forsyning

Brugervenligt website med selvbetjening

Udfordring

DIN Forsyning er et forsyningsselskab, der betjener kunder i både Esbjerg og Varde Kommuner. Selskabet omfatter både vand- og varmeforsyning samt spildevands- og affaldshåndtering. Tilmed er der to forskellige takststrukturer i de to kommuner, og affaldshåndtering gælder kun Varde Kommune.

Denne kompleksitet stiller ekstra store krav til overskuelighed og enkel navigation på websitet. Skabertrang vandt udbuddet om at levere et nyt og brugervenligt website, der kunne løse denne udfordring.

Dynamicweb som løsning

Det skal være let for kunderne at få vejledning, finde svar på spørgsmål og betjene sig selv, når de besøger deres forsyningsselskab på nettet. Vi har samlet alle selvbetjeningsfunktioner i et lettilgængeligt område, hvor kunderne har nemt ved at orientere sig. Kunderne oplever på den måde en høj service hele døgnet, og antallet af personlige henvendelser reduceres væsentligt.

Øvrige centrale features:
•Nyheder er prioriteret højt - har en fremtrædende plads på forsiden
•Information om driftsforstyrrelser, som synkroniseres med sms-beskeder
•Integreret kampagnemodul, som kan anvendes til fx landingpages og temasider
•Tydelige advarsler fx ved vandforurening via markant banner på forsiden
•Sorteringsguide til affald – intuitiv vejledning til 550 affaldstyper

Resultater

Websitet er lavet i Dynamicweb CMS, hvilket gør det let for DIN Forsyning selv at opdatere indholdet. Informationer, der gentages på flere steder på sitet, er sat op, så de kun skal opdateres ét sted. Skabertrang har stået for design, udvikling, programmering og projektledelse.
"Da vi skulle have ny hjemmeside, indbød vi forskellige Dynamicweb-partnere til at komme med tilbud. Skabertrang vandt bl.a., fordi de stillede med at stærkt hold til projektet. Der var ikke kun var tænkt over design, men også på selve programmeringen. Vi benytter hele tiden Skabertrang som sparringspartner, hvor vi tilretter og ser på nye funktioner."
- Hans-Christian Damm-Obel, Kommunikationskonsulent, DIN Forsyning
DIN Forsyning
Kunde
DIN Forsyning
Lokation
Danmark
Segment
B2C, B2B, Organization
Website
www.dinforsyning.dk/
Partner
Skabertrang

Lignende cases