Dianova

Dianova et dansk salgsselskab under DTU, som rådgiver i hele fødevarekæden fra det levende dyr til den færdige fødevare. Dianova risikovurderer produkter og produktionsprocesser og tilbyder laboratorieanalyser og vacciner, der bidrager til sunde dyr og sikre fødevarer.

Udfordring

Dianova havde et ønske om at forbedre oplevelsen for deres primære målgruppe, dyrlæger, online. Deres gamle website var præget af inkonsekvent navigation og struktur, og udtrykket var meget tekstbåret med ringe differentiering ift. de nærmeste konkurrenter i ind- og udland.

Dynamicweb som løsning

Dianova valgte i samarbejde med deres partner, Clienti Digital, Dynamicweb All-in-one platformen som grundlag for virksomhedens nye website. Valget var oplagt, da Dianova ønskede at kombinere redaktionelle sider med produktsøgning og –visning og derfor ønskede en platform der både kunne håndtere content management og ecommerce.

Websitets primære målgruppe er dyrlæger. De tilbringer størstedelen af deres tid på farten, og derfor er sitet optimeret til både tablets og smartphones - men endnu vigtigere, så er adgangen til det vigtigste indhold – indsendelsesblanketter – gjort super smidig.

Clienti Digital har således udviklet en smart integration til Det Centrale HusdyrbrugsRegister (CHR) der betyder, at dyrlæger nu kan udfylde blanketter på 1/10 af den tid det tog før – blot ved at indtaste en besætnings registreringsnummer. Alle kendte oplysninger på en besætning udfyldes automatisk og den udfyldte pdf-blanket kan udskrives eller downloades.

Resultater

Med det nye website gør Dianova op med denne konservative tilgang, og går til markedet med en skarp visuel profil, der på elegant vis kombinerer flotte billeder og grafik med en simpel og overskuelig navigation.

Designet udstråler professionalisme og faglighed, men forsøger samtidig at skabe tillid til laboratoriet med en mere menneskelig tilgang end konkurrenterne. Brugervenligheden er vægtet højt, og det er eksempelvis gjort super simpelt at finde den rette vaccine eller veterinære analyse ved anvendelse af items og ecommerce funktionaliteten i Dynamicweb.
Dianova
Kunde
Dianova
Lokation
Danmark
Segment
Organization
Website
www.dianova.dk
Partner
Clienti

Lignende cases