Designa

Designa er en dansk virksomhed, der sælger køkkener, bad og garderober i Danmark og Norge med fokus på flot, nordisk design og høj kvalitet.

Udfordring

Designa er producent af køkkener-, bad- og garderobeløsninger og er fysisk til stede i Danmark og Norge med over 50 butikker og showrooms. Deres online tilstedeværelse er en prioritet for Designa og havde brug for en opdatering. Kerneværdierne i deres produkter er centreret omkring design og kvalitet og med dette i fokus var det på tide at skifte den gamle online platform ud med en løsning, der lever op til deres kerneværdier om lækkert design. Samtidig skulle den nye løsning lette det daglige arbejde for de medarbejderne hos Designa, som kommer til at sidde med opdateringer online.

Dynamicweb som løsning

INETDESIGN har bygget Designas løsning i Dynamicweb version 9.5 og skræddersyet bl.a. item types og afsnit, så de passer til Designas behov. Designa har behov for at jonglere med flere USP’er og CTA’s på specialdesignede produktsider, der fremviser produkterne på en god og overskuelig måde. Ligeledes har der været behov for at lave rådgivende artikelsider, der indgår i forskellige sammenhænge på hjemmesiden. Dette har INETDESIGN været med til at sikre.

Der er integration til Google Maps, hvilket sikrer en god visning under ”Find butik”. Derudover har INETDESIGN hjulpet med opsætning af tracking i Google Tag Manager, så det er nemt at håndtere fremover.

I samarbejde med Marvelous, et eksternt designbureau, har Designas nye website fået en makeover. Det er således Marvelous, der har designet ønskerne til det visuelle, mens INETDESIGN har sørget for implementeringen af alt teknisk samt at løsningen lever op til websitedesign og funktionalitet som ønsket.

INETDESIGN har i samarbejde med en norsk oversætter sikret at det norske sproglag står lige så skarpt rent sprogligt som det danske.

På en workshop er Designa blevet sat ind i marketingmodulet i deres Dynamicweb løsning og ser frem til at bruge mulighederne for markedsføring i den nærmeste fremtid.

Resultater

Designas nye løsning lever op til de krav, som kunden havde både visuelt og teknisk. Men vigtigst af alt lever Designas hjemmeside nu op til brandets kerneværdi om et lækkert design med en imponerende fremstilling af deres flotte produkter. Den nye platform har tilmed gjort hverdagen lettere for marketingafdelingen hos Designa, som selv kan varetage daglige opdateringer i CMS.

Se kort videopræsentation af Designa løsningen lavet af Inetdesign.

Jacob Mortensen, Marketing Manager, Designa A/S
"Løsningen i Dynamicweb giver os en online platform, som lever op til vores krav om design og funktionalitet. Det er nemt for vores kunder at finde butik, booke møde og udforske vores produkter, hvilket er nøgleområder for vores nye website. Ved hjælp af skræddersyede produktsider i CMS’en kan vi præsentere vores produkter på en flot måde. Så selvom vi endnu ikke gør brug af shopmodulet, fungerer Dynamicweb som platform rigtig godt for os."
- Jacob Mortensen, Marketing Manager, Designa A/S
Designa
Kunde
Designa
Lokation
Danmark
Segment
B2C, CMS, Marketing, Retail
Website
www.designa.dk
Partner
INET-DESIGN ApS

Lignende cases