Dencon

Dencon fremstiller ergonomiske og funktionelle kontormøbler, og råder i dag over et produktionsareal på 8.500m2 og beskæftiger ca. 60 medarbejdere.

Udfordring

Dencons website stod overfor en visuel opdatering med fokus på stærkere visuel kommunikation og optimering til mobile platforme. Herudover skulle virksomhedens intranet funktion udbygges med beregningsværktøjer og lettere tilgang til forhandlermateriale.

Dynamicweb som løsning

Virksomhedens Dynamicweb løsning blev opdateret, og de nye muligheder blev udgangspunktet for et komplet redesign og omstrukturering af indhold. Herudover blev siden, i tæt samarbejde med kunden, udvidet med bl.a. billeddatabase og beregningsværktøjer til forhandlerne – alt sammen pakket ind i en responsiv og skalerbar løsning.

Resultater

Dencons Dynamicweb løsning letter arbejdet for salgsafdelingen ved at forsyne forhandlernetværket med kataloger, opdaterede prislister og skræddersyede beregningsværktøjer. Desuden præsenterer løsningen sig visuelt stærkt på tværs af alle platforme.
"Dencons Dynamicweb løsning har gjort os mere visuelt stærke i kommunikationen med vores forhandlere og slutbrugere, og har lettet serviceringen af vores forhandlere i hele Nordeuropa. Løsningen er utvivlsomt et vigtigt arbejdsredskab i vores salgsafdeling."
- Jakob Harrestrup, Marketing Koordinator hos Dencon
Dencon
Kunde
Dencon
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Manufacturing
Website
www.dencon.dk/
Partner
FS² reklame a/s

Lignende cases