Danske advokater

Danske Advokater blev grundlagt i 2008 og er de danske advokatvirksomheders brancheforening. Foreningens primære formål er at varetage de danske advokatvirksomhedernes interesser, bl.a. ved at involvere sig i samfundsdebatten og i den juridiske debat om retspolitiske spørgsmål.

Udfordring

For at fremme og optimere den digitale tilstedeværelse har Bleau i samarbejde med Danske Advokater skabt en responsive og brugercentreret hjemmeside, der er opbygget efter princippet ”slip indholdet løs”.

Dynamicweb som løsning

Slip indholdet løs-princippet viser sig bl.a. gennem vores egenudviklede modul Bleau Digest. Modulet er med til at gøre hjemmesidens indhold uafhængig af tid og sted, hvilket betyder, at brugerne kan udvælge og gemme indhold fra hjemmesiden, sammensætte det i et PDF-magasin og tilgå det, når de har lyst.

Resultater

Løsningen til Danske Advokater indeholder søgemodulet, Bleau Sitesearch, der via autosuggest løbende præsenterer brugeren for de mest relevante søgeresultater.

Danskeadvokater.dk er implementeret i Dynamicweb CMS.

Den færdiglavet løsning har sørget for at fremme og optimere den digitale tilstedeværelse af Danske Advokater hvilket har medført en større interesse i foreningen.
Danske Advokater
Kunde
Danske Advokater
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.danskeadvokater.dk/
Partner
Bleau A/S

Lignende cases