Cenger

Cenger Skandinavia har solgt produkter til den danske dentalbranche siden 1992, men selv med årtiers erfaring er det stadig vigtigt at være et skridt foran konkurrenterne.

Udfordring

Cenger havde behov for en ny, moderniseret webshop løsning, da den nuværende var forældet. Cenger ønskede at skabe en højere servicegrad igennem nye intelligente funktionaliteter. Med 1st Webs standard ecommerce løsning, Tapas, kunne Cenger, til en fornuftig økonomi og på en projektvarighed på 3 måneder, løfte sine kunders onlineoplevelse til nye højder.

Dynamicweb som løsning

For at sikre at både Cenger og deres kunder blev mødt med en gnidningsfri proces i forbindelse med udskiftning af indhold og hastighed af hjemmesiden, benyttede 1st Web sig af Dynamicwebs CMS. Dynamicweb CMS i kombination med den stærke kode- og funktionsbase Tapas, gjorde at Cenger var klar til at løfte sin onlinetilstedeværelse til et højt niveau.

Løsningen er med Cengers Visma leverandør, Amesto, dybt integreret til Cengers ERP system Visma. Denne integration betyder at udfordringer med vedligeholdelse af vareinformationer og ordrehåndteringen automatiseres, hvilket sparer tid og mindsker fejl. Cenger kan nu afspejle al ERP forretningslogik på nettet. Dette betyder, at det ofte er hurtigere at finde fakturakopier, saldobalancer og se kundespecifikke priser for Cengers kunder på webportalen.

Resultater

Med den nye webshopløsning, har Cenger fået et stærkt og agilt forretningssystem som hurtigt kan tilpasses, hvis og når kundernes behov ændrer sig. Med den smarte quickbestil-funktion kan kunden, som kender varens navn eller varenummer, indtaste og placere varen i kurven uden hjælp fra mus eller touchpad.

Cenger har, med den nye responsive løsning, løftet sit serviceniveau og højnet brandet Cenger visuelt. Løsningen er et stærkt fundament som ligger grund for en høj servicegrad mod Cengers kunder.
Cenger
Kunde
Cenger
Lokation
Danmark
Segment
B2B, Distribution, Visma
Website
www.cenger.dk
Partner
twoday Co3

Lignende cases