Cafax

Cafax er en dansk virksomhed stiftet i 1960 og dermed den ældste leverandør af kaffe til virksomheder. Virksomheden har ét enkelt mål: At levere en sublim kaffeoplevelse!

Udfordring

Cafax Gruppen er Danmarks ældste kaffevirksomhed, og består af 14 selvstændige kaffegrossister. Cafax Gruppen erkendte, at man skal være tæt på sine B2B kunder, for at sælge kaffe i et af verdens mest kaffedrikkende lande.

Derfor gik virksomheden efter en lettilgængelig og brugervenlig B2B e-handelsplatform, som kunne give kunderne oplevelsen af én webshop, og som samtidig gjorde det nemt at styre priser, kunder og indhold.

Dynamicweb som løsning

Cafax Gruppens 14 selvstændige kaffegrossister er spredt rundt om i landet, og kunderne er tilknyttet til dem efter postnummer. Med cafax.dk har kaffevirksomheden fået en Dynamicweb e-handelsplatform, der sikrer, at B2B kunderne automatisk kommer ind på den rette forhandlers webshop – og bliver præsenteret for de aftalte priser og rabatter i shoppen – blot ved at logge på med sit brugernavn og password.

Webshoppen bygger på NORRIQ e-Commerce Accelerator platformen, bestående af Dynamicweb, Microsoft Dynamics NAV, og NORRIQs integrationsmotor Live Web Integration, der effektivt integrerer den enkelte Cafax forhandlers webshop med regnskabdelen i forhandlerens Microsoft Dynamics NAV.

Priser, rabatter og kunder styres af den enkelte Cafax-forhandler. Det øvrige indhold på cafax.dk – nyheder, produktbilleder, tekster og andet styres effektivt og resourcebesparende fra Cafax Gruppens kædekontor, hvilket gør det nemt og tidsbesparende at vedligeholde cafax.dk.

Resultater

Med den nye B2B løsning overføres ordrer automatisk fra webshoppen til regnskabsdelen i den enkelte forhandlers ERP-system, Microsoft Dynamics NAV. Dermed sparer forhandlerne resourcer og effektiviserer ordreprocessen, da de ikke skal bruge tid på telefonbestillinger og indtastning af ordrer.

Det samme gælder internt i Cafax, som ved hjælp af de nye selvbetjeningsværktøjer kan overlade det meste til forhandlerne selv, og således eliminere tidligere manuelle processer.
Cafax
Kunde
Cafax
Lokation
Denmark
Segment
B2B, Manufacturing, Dynamics NAV
Website
www.cafax.dk
Partner
NORRIQ A/S

Lignende cases