BRN

Business Region North Denmark (BRN) er et nyetableret samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Formålet med samarbejdet er at styrke erhvervslivet og turismen i Nordjylland gennem en fælles indsats, samtidig med at væksten fastholdes og udvikles i hele regionen.

Udfordring

BRN har udvalgt fem indsatsområder, der er centrale i samarbejdet: Erhvervsudvikling og jobskabelse, turisme, adgang til kvalificeret arbejdskraft, infrastruktur, internationalt samarbejde.

Clienti Digital fik sammen med søsterbureauet Clienti til opgave at udvikle identitet, logo og website, der på overskuelig vis præsenterer BRN over for målgruppen, og som skaber overblik over hele samarbejdet samt de fem primære indsatsområder. Foruden formidlingsaspektet skulle det være muligt løbende at præsentere aktuelle projekter og projektforløb, samt at etablere kontakt til relevante interessenter i projekterne.

Dynamicweb som løsning

BRN valgte i samarbejde med deres partner, Clienti Digital, Dynamicweb All-in-one som platform for løsningen, primært på grund af høje krav til brugervenlighed for webredaktører.

Clienti Digital har designet og udviklet et responsivt website der er tænkt mobile-first, for herved at skabe simplicitet og overskuelighed. Fx er menuen skjult bag et ”hamburger-ikon” på både mobil- og desktopvisningen ligesom de fem indsatsområder har forskellige farvetemaer, så navigationen på websitet lettes. Resultatet er en enkel og grafisk flot løsning, der hurtig skaber overblik over de forskellige aktiviteter i BRN.

Løsningen fungerer samtidig som en fælles platform til koordinering af aktiviteter og initiativer mellem de 11 kommuner og Region Nordjylland. Websitet har to sproglag – dansk og engelsk.

Resultater

Websitet har på kort tid slået BRNs posistion som vækstmotor i Nordjylland fast, og fungerer som omdrejningspunkt for samtlige aktiviteter og initiativer.

Transparent omkring BRNs arbejde og indsatsområder vægtes meget højt, og den brede befolkning og det nordjyske ervhervsliv har gennem det mobiloptimerede website fået optimale betingelser for at følge med.

Clienti Digital har fået meget positive tilbagemeldinger fra BRNs webredaktører ift. brugervenligheden i løsningen. Dette skyldes udbredt brug af items i Dynamicweb, som gør det meget let for redaktørerne at oprette sider og indhold af høj kvalitet, med det rette grafiske udtryk. Samtidig gør items det let at kombinere indhold, fx at koble cases og kontaktpersoner på et indsatsområde.
BRN
Kunde
BRN
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.businessregionnorthdenmark.dk
Partner
Clienti

Lignende cases