Botex

Opgradering, hurtigere website, og øget konverteringsrate med 30%

Udfordring

Botex' løsningerne var med sin tidligere digitale partner ikke opgraderet, hvilket betød flere begrænsninger i forhold til, hvad de selv kunne lave af marketingtiltag på deres forskellige websites

Herudover var virksomheden ikke tilfredse med websitets hastighed, samtidig oplevede man periodiske fejl på websitet, at der var uregelmæssigheder i ordreflowet.

Flere ting i løsningen udgjorde samlet set at kunderne i B2C webshoppen ikke fik en ideel oplevelse. Det gik ud over konverteringerne.

Dynamicweb som løsning

Efter partnerskifte til Flex Media fik Botex' løsning den helt store opgradering , samtidig blev løsningen flyttet til Dynamicwebs servere, hvor hastigheden blev langt hurtigere, hvilket har givet de besøgende på websitet en meget bedre kundeoplevelse.

Samtidig blev Dynamicwebs GDPR app implementeret og cookiesamtykker opsat helt efter reglerne. Botex er nu klar til at blive opgraderet til den kommende Dynamicweb 10. Og med de opgraderede moduler som f.eks. e-commerce blev tilbagevendende problemer med f.eks. ordrebekræftelser løst.

Herudover har Botex lagt den tredje webshop de har, ind i samme Dynamicweb løsning som de 2 andre, hvilket betyder, at når de logger ind i Dynamicweb, kan de redigere alle løsninger fra samme interface, og kopiere indhold mellem de forskellige webshops og på denne måde spare tid og ressourcer.

Resultater


5 hurtige resultater i Botex' nye løsning:

• Websitets hastighed er forbedret med mere end 32%

• Konverteringsraten er øget med over 30%

• 3 webshops er nu integreret til samme Navision

• Løsningen er opgraderet 7 versioner, der sikrer færre manuelle arbejdsgange

• Over 30 forhandlere kan hurtigt og nemt tilgå marketingmateriale, billeder, aftaler mv.
Botex
Kunde
Botex
Lokation
Denmark
Segment
B2C, B2B, CMS, Marketing, Retail, Dynamics NAV
Website
www.botex.dk
Partner
Flex Media

Lignende cases