AURA Shoppen

AURA Shoppen er et koncept skabt af energiselskabet AURA, der nu også sælger elprodukter med gebyr- og rentefri finansiering over elregningen.

Udfordring

De fleste kender AURA Energi som energiselskab, der forhandler energi på deres kunders vegne. AURA Shoppen skulle gøre det muligt for AURA at sælge elprodukter, heriblandt hårde hvidevarer, TV, computer, husholdning og personlig pleje til kunder, der ønsker at få købsbeløbet finansieret rente- og gebyrfrit over elregningen. Man skulle også kunne vælge at købe produkterne kontant uanset om man er elkunde hos AURA eller ej. Til dette manglede AURA en smart webshopløsning.

Projektet gik ud på at skabe en webshop i Dynamicweb til domænet aurashoppen.dk, som designmæssigt skulle ligne AURA’s eksisterende online platforme, men være en webshop platform for sig selv med fokus på salgs af elprodukter. På grund af det unikke koncept med finansiering over elregningen var det nødvendigt at gennemtænke alt lige fra prisbetingelser på produkterne til købsflowet. Den sædvanlige måde at designe disse standard features var ikke tilstrækkelig til dette projekt.

Dynamicweb som løsning

AURA Shoppens nye webshop er lavet på Dynamicweb platformen som understøtter konceptets behov for opbygning af produktdata, content m.m. Forskellige typer afsnit i løsningen er anvendt til at fremhæve de USP’er der er vigtige for AURA, nemlig at kunderne får en rentefri og gebyrfri finansiering med lav månedlig ydelse, fri fragt samt garanti på produkterne.

Resultater

AURA Shoppen er online med en velfungerende webshop med den funktionalitet som konceptet kræver. Det visuelle design lever op til AURA’s visuelle identitet. Alle features sikrer god brugervenlighed for brugerne, der skal finde og købe produkter.

I kurven kan kunden selv justere på finansieringens løbetid og udbetaling ved hjælp af brugervenlige sliders og hurtigt få overblik over den månedlige finansiering som beregnes. Også købsflowet blev gennemgået i detaljer og planlagt efter de nødvendige godkendelser og opslag, så AURA Shoppen på bedste vis kan undgå svindel og dårlige betalere, som f.eks. står i RKI.

Se en kort videopræsentation af Aura Shoppen lavet af Inetdesign.


"Dynamicweb platformen har opfyldt de ønsker vi havde til vores nye webshop med stort produktkatalog og indholdssider. Udover at hjælpe os i gang på platformen, har INETDESIGN hjulpet os med at skræddersy løsningen, så den passer til vores behov for at kommunikere konceptuelle budskaber grundet kundernes finansieringsmuligheder på webshoppen."
- Lars Detlefsen - Digital Marketing Project Manager hos AURA Energi
AURA Shoppen
Kunde
AURA Shoppen
Lokation
Danmark
Segment
B2C, Marketing, Retail
Website
www.aurashoppen.dk
Partner
INET-DESIGN ApS

Lignende cases