Global B2B ecommerce med PIM optimerer produkthåndtering og brugerstyring

Ambu er en global virksomhed, som fremstiller engangsudstyr til hospitaler og redningstjenester.

Udfordring

I efteråret 2017 valgte Ambu at omlægge et ældre koncernsite til det nye Dynamicweb 9 og Co3’s spritnye Espresso 4. I dette projekt tog Ambu, som nogle af de første, den nye Dynamicweb PIM i anvendelse. PIM’en løste to af Ambu’s helt centrale udfordringer.

1. Avanceret produkthåndtering
Når man skal sælge et avanceret produkt som et endoscop er der behov for en produktbeskrivelse af en anden kaliber end de fleste webshops kan håndtere. For ambu har vi bygget et meget avanceret varekort med featurebeskrivelser, video, hotspot’s og meget mere se eksempel her. I klassisk ecommerce havde dette givet over 100 specialfelter på produktet og efterladt redaktøren med en næsten umulig opdateringsopgave.

2. Rettighedsstyring af udenlandske redaktører
Ambu’s koncernsite er globalt og består, udover ambu.com, af flere landespecifikke websites som håndters af lokale redaktører i de respektive lande. De landespecifikke websites er meget forskellige fra ambu.com men ligger alle i samme Dynamicweb-løsning og trækker alle på det samme varesortiment.

Dynamicweb som løsning

Det første problem løses med Dynamicweb PIM ved at skabe et unikt overblik og en langt hurtigere redigering af de avancerede produkter.

Det andet problem løses med brugerstyringen i Dynamicweb PIM. Den sikrer nemlig, at den enkelte redaktør kun får adgang til de sider og de produkter, som han/hun skal arbejde med. Dette skaber bedre overblik og minimerer risikoen for fejl.

Resultater

Ambu sparer tid og har minimeret frustrationerne i hverdagen.

Ambu
Kunde
Ambu
Lokation
Danmark
Segment
B2B, PIM, Manufacturing
Website
www.ambu.com
Partner
twoday Co3

Lignende cases