Allerød Kommune

Allerød Kommune er en nordsjællandsk kommune under Region Hovedstaden. I 2017 har kommunen ca. 25.000 indbyggere.

Udfordring

Allerød Kommune havde tidligere en hjemmeside af ældre dato, som var en udmattende tidsrøver. Derfor var tiden kommet til at skifte hjemmesiden ud med en ny.

Hos Allerød kommune har de gennem hele processen haft et krav om, at det nye alleroed.dk skulle baseres på en gennemprøvet standardløsning. På den måde kunne hele projektet gå væsentligt hurtigere, og samtidig holdes inden for de økonomiske rammer.

Desuden så kommunen flere fordele i at få en hjemmeside, som allerede var i brug hos flere andre af landets kommuner. Hos Allerød har de især været glade for, at de hurtigt kunne begynde at lægge indhold ind på siden, samtidig med, at de kunne tilpasse detaljerne efter deres egne behov.

Dynamicweb som løsning

Med den nye hjemmeside, har Allerød Kommune også fået et nyt CMS-system at arbejde i. De er nemlig gået fra en Sitecore-løsning af ældre dato, til den nyeste version af Dynamicweb.

Alleroed.dk er den første Bleau Borger løsning på det nye Dynamicweb 9, og det nye CMS har fået en varm velkomst af kommunens medarbejdere, som synes, den nye hjemmeside er ligetil, og nem at arbejde i.

Derfor er den nye hjemmeside også en investering i medarbejdernes tid, så de fremadrettet kan fokusere på formidling og det gode indhold fremfor at løse tekniske udfordringer.

Resultater

Allerød Kommune har fået en gennemprøvet standardhjemmeside, som er både hurtig og brugervenlig.
Allerød Kommune
Kunde
Allerød Kommune
Lokation
Danmark
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.alleroed.dk
Partner
Bleau A/S

Lignende cases