AIDA

Dynamicwebs B2B E-Handelsløsning med avanceret Axapta integration minimerer administrationen

Udfordring

Aida ønskede en B2B-shop samt en sælgerløsning, der helt konkret skulle gøre det nemmere for deres forhandlere at bestille produkter samt lette arbejdet for de sælgere, der har den daglige kontakt til forhandlerne. Aida ønskede at skabe et online kundecenter, hvor forhandlerne har mulighed for at logge ind samt genbestille varer, se deres favoritlister og ordrehistorik. Aida har kundespecifikke priser, hvilket gør, at integrationen med AX meget vigtig, da al data omkring forhandleren samt produkter bliver hentet derfra.

Dynamicweb som løsning

I et tæt samarbejde med Aidas salgs - og marketingsafdeling blev design og informationsarkitektur formet, så løsningen var anvendelig på alle platforme. aidas sælgere har i dag iPads med rundt til forhandlerne, så det var vigtigt at løsningen var optimeret til de forskellige iPad skærme. Sælgerne skulle have et login, så de havde mulighed for at “overtage” forhandlerens login og dermed hjælpe med at bestille varer hjem, hvis det var nødvendigt. Begge løsninger er baseret på Dynamicweb ecommerce med tæt integration til Dynamics AX via et standard modul, der er leveret i samarbejde med Optimate.

Resultater

I dag har både Aida, deres forhandlere og sælgere stor glæde af både B2B-shoppen og sælgerløsningen. Aida har minimeret administrationen af salg til deres forhandlere og deres sælgere i marken har fået et redskab, der gør, at de 'on the fly' kan hjælpe de mange forhandlere omkring i landet.

AIDA
Kunde
AIDA
Lokation
Danmark
Segment
B2B, Retail, Dynamics AX
Website
www.aida.dk
Partner
twoday Co3

Lignende cases