Aalborg Dyrehospital

Aalborg Dyrehospital er et smådyrshospital med høj ekspertise indenfor hunde, katte, ildere, kaniner, gnavere og andre kæledyr.

Udfordring

Det er centralt for Aalborg Dyrehospital at deres website afspejler det høje faglige niveau, og at man drager omsorg for både patienter og deres ejere. Samtidig har kommunikationen skulle vise et moderne dyrehospital med et personale, der løbende videreuddanner sig, og har stor faglig viden om dyrene - sidstnævnte kommer blandt andet til udtryk gennem et stort artikelarkiv på nettet.

Dynamicweb som løsning

Aalborg Dyrehospital havde et ønske om at opgradere deres gamle Dynamicweb løsning, og gøre den responsiv til både desktop, men også smartphones og tablets. Det var ydermere et ønske om at minimere den kliniske følelse, som dyrehospitalet følte var for tydelig på deres gamle site samt give det en generel opdatering på designet.

Resultater

Løsningen blev at Humade opgraderede Dynamicweb til seneste version (DW9.2), således at sitet kunne gøres responsivt og tilgængeligt for de mange kunder, som besøger Aalborg Dyrehospitals hjemmeside på smartphones. Løsningen blev bygget op med en overskuelig backend, så medarbejderne i Aalborg Dyrehospital uden besvær selv kan opdatere deres hjemmeside. Ved hjælp af tekstbokse og billedbåret materiale, blev Aalborg Dyrehospitals kerneværdier “ Omsorg og ekspertise ” tydeliggjort på det nye site.
Aalborg Dyrehospital
Kunde
Aalborg Dyrehospital
Lokation
Aalborg, Danmark
Segment
CMS, Organization
Website
www.aalborgdyrehospital.dk/
Partner
Humade A/S

Lignende cases