A Chau Lien

A Chau Lien importerer autentiske asiatiske produkter til det nordiske detail og Horeca marked, og har vækstet kontinuerligt.

Udfordring

Udfordringen er en stadigt stigende efterspørgsmål gennem flere år, og et ønske fra markedet om innovation og nye produkter. Væksten er ikke stoppet de seneste år, eftersom A Chau Liens salgsstrategi er meget målrettet og fokuseret.

Kontinuerlig implementering af nye produkter kræver, et CMS system, hvor det er nemt at oprette flere produkter og hvor flere sprog kan håndteres.

Derfor tog A Chau Liens daglige leder, Marco Lien, en strategisk tilgang til at løse virksomhedens udfordringer, så flere nye produkter nemmere kan håndteres på flere sprog.

Dynamicweb som løsning

Med udgangspunkt i kravet om lettere oprettelse af nye produkter, og et ønske om, at den nye løsning skal kunne det samme, som den løsning der er i dag, og vise de samme produktdata, faldt valget naturligt på Dynamicweb.

Dynamicweb er en All-In-One platform, der samler CMS og eCommerce, der er bygget til retail-, distributions- og produktionsvirksomheder, og som naturligt understøtter web, mobil og tablets med responsivt indhold.

Dynamicweb er brugervenligt, så derfor får man lavet mere, på mindre tid - og uden at kode, hvilket hjælper A Chau Lien med at spare tid, og da Dynamicweb samtidigt kan håndtere flere sprog i samme løsning, gør det også A Chau Lien mere effektiv.

Resultater

Den nye webløsning har resulteret i optimeret interne arbejdsgange. Særligt oversættelsesfunktion har reduceret manuelle timer, som nu er frigivet til at opdatere A Chau Liens mange produkter med det korrekt information. Ved at samle systemerne i én platformsløsning har medført, at medarbejderne hos A Chau Lien nu møder ind til en mere effektiv og nemmere arbejdsdag.

Om A Chau Lien
A Chau Lien er en svensk virksomhed, som blev grundlagt af en familie der ankom til Sverige i 1980’erne. Behovet for autentiske asiatiske produkter fra asiater i Sverige, fik familien til at starte deres egen import. Siden er virksomheden vokset og vokset, og i dag er det Sveriges førende importører af asiatiske produkter til Detail og Horeca markedet. Der eksporteres også til de øvrige lande i Norden.
A Chau Lien
Kunde
A Chau Lien
Lokation
Sverige
Segment
B2B, Distribution
Website
www.achaulien.se/
Partner
Solteq Denmark A/S

Lignende cases