Kom til gratis seminar med Kjær Sommerfeldt, Smartpage og Dynamicweb

Kjær Sommerfeldt deler erfaringer fra sin succesfulde B2B webshop

Smartpage og Dynamicweb byder velkommen i vinbaren hos Kjær Sommerfeldt. Her kan du opleve Kjær Sommerfeldt fortælle om sine erfaringer med B2B ehandel. Du vil bl.a. høre om de betydelige konkurrencefordele Kjær Sommerfeldt, har opnået gennem en fokuseret indsats af deres webshop. Dynamicweb præsenterer fremtidens krav til produktdata for en mere agil forretningsudvikling. Du får også viden om, hvordan du selv igangsætter og gennemfører et succesfuldt PIM projekt.

Seminar om e-handel og PIM i København

🚩 Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 14:00 til 16:30
🚩 Kjær Sommerfeldt, Gammel Mønt 4, 1117 København
🚩 Gratis at deltage

Program for seminaret

14:00 - 14:30 Registrering
Kom tidligt og netværk med de andre deltagere, som også ønsker at effektivisere arbejdet med deres produktdata. Du kan også smage et par lækre vine fra Kjær Sommerfeldt i vinbaren.
 
14:30 - 14:35 Velkomst og introduktion af talere
 
14:35 - 15:05 Succes med B2B webshop
Nikolaj Rasmussen fra Kjær Sommerfeldt fortæller om deres succesfulde B2B forretning med udgangspunkt i B2B webshoppen. Samt hvordan virksomheden formår at udnytte digital udvikling til at både holde på kunder og kabre nye i et særdeles konkurrencepræget marked.
 
15:15 - 15:45 PIM i hverdagen
Lars Bruun fra Smartpage fortæller, hvordan PIM bliver en integreret del af hverdagen i din virksomhed. Lars er integrationsekpert, og rådgiver virksomheder om optimal anvendelse af PIM systemer, så alle berørte medarbejdere arbejder mere effektivt. 
 
16:00 – 16:30 Fremtidens krav til produktdata
Jacob Johnsen fra Dynamicweb kigger i krystalkuglen, og fortæller, hvorfor det er vigtigere end nogensinde at kunne imødekomme markedskrav, der ændrer sig konstant. Tendenser opstår her og nu, så du skal kunne reagere hurtigt og udnytte dine produktinformationer optimalt på tværs af segmenter, platforme, medier og sprog.

Det får du ud af PIM seminaret

Kjær & Sommerfeldt har haft stor succes ved at implementere PIM i virksomheden.

En stadig større konkurrence på markedet for salg af vin til både B2B og B2C har øget behovet for at være hurtigere på markedet med bl.a. nye produkter, årgange og tilbud, samt at kunne understøtte sælgerne med produktspecifikke on-demand datablade og vinskilte.

Al berigelse af produktinformationer skulle derfor foregå i et centralt system med høj grad af genanvendelse af informationer.

Efter dette gratis seminar vil du komme hjem med nye konkrete ideer og inspiration til, hvordan din virksomhed fremadrettet effektivt kan styre produktdata til f.eks. webshop, logistik, grafik-, marketing- og kommunikationsmaterialer på tværs af både online og print.

Seminaret er målrettet virksomhedsledere inden for administration, salg- og markedsføring, e-handel og IT i mellemstore og større virksomheder.

Time
feb 21, 14:00
Location
Kjær Sommerfeldt
1117, Gammel Mønt 4
København, DK
Tilmeld dig