Nytårskur med fokus på PIM, e-handel og lækker vin

Nytårskur hos Kjær Sommerfeldt i København med fokus på PIM og e-handel

Smartpage og Dynamicweb byder velkommen i vinbaren hos Kjær Sommerfeldt i København til nytårskur 2019 med fokus på e-handel, PIM og selvfølgelig god vin!

Smartpage fortæller om de betydelige konkurrencefordele, som du kan opnå via en fokuseret PIM og webshopløsning, og Dynamicweb præsenterer fremtidens krav til produktdata for en mere agil forretningsudvikling. Du får også viden om, hvordan du selv igangsætter og gennemfører et succesfuldt PIM projekt.

Praktisk

🚩 Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 14:00 til 16:30
🚩 Kjær Sommerfeldt, Gammel Mønt 4, 1117 København
🚩 Gratis at deltage

Program for seminaret

14:00 - 14:30 Registrering
Kom tidligt og netværk med de andre deltagere, som også ønsker at effektivisere arbejdet med deres produktdata. Du kan også smage et par lækre vine fra Kjær Sommerfeldt i vinbaren.
 
14:30 - 14:35 Velkomst og introduktion af talere
 
14:35 - 15:15 PIM i hverdagen
Lars Bruun fra Smartpage fortæller, hvordan PIM bliver en integreret del af hverdagen i din virksomhed. Lars er integrationsekpert, og rådgiver virksomheder om optimal anvendelse af PIM systemer, så alle berørte medarbejdere arbejder mere effektivt. 

Via casen DanKaf A/S fortæller Lars Bruun hvordan virksomhedens forretnings-konceptet omkring innovativ salg og service understøttes med et PIM system som er integreret med både økonomisystem og webshop.

15:15 - 15:30 Pause

15:30 – 16:00 Fremtidens krav til produktdata
Jacob Johnsen fra Dynamicweb kigger i krystalkuglen, og fortæller, hvorfor det er vigtigere end nogensinde at kunne imødekomme markedskrav, der ændrer sig konstant. Tendenser opstår her og nu, så du skal kunne reagere hurtigt og udnytte dine produktinformationer optimalt på tværs af segmenter, platforme, medier og sprog.

16:00 Gode tilbud i Kjær Sommerfeldt butikken

Det får du ud af PIM seminaret

Efter dette gratis seminar vil du komme hjem med nye konkrete ideer og inspiration til, hvordan din virksomhed fremadrettet effektivt kan styre produktdata til f.eks. webshop, logistik, grafik-, marketing- og kommunikationsmaterialer på tværs af både online og print.

Seminaret er målrettet virksomhedsledere inden for administration, salg- og markedsføring, e-handel og IT i mellemstore og større virksomheder.

Time
feb 21, 14:00
Location
Kjær Sommerfeldt
1117, Gammel Mønt 4
København, DK
Tilmeld dig