Webinar | 24. maj kl. 13.00 

9 funktioner, der skaber bedre kundeoplevelser på din B2B webshop

 

Er du på udkig efter efter en ny B2B webshop? Eller vil du forbedre din eksisterende shop? Så ved du, hvor svært det er at finde god inspiration, der er relevant for B2B virksomheder. 

B2B webshops er ofte lukket land. Beskyttet bag login og kreditvurderinger. Så hvor henter du inspiration? Hvordan finder du ud af, hvad der virker? Du bruger en time sammen med Flemming Klausen, CXO hos Co3, og Jacob Johnsen, Partnerkonsulent hos Dynamicweb. 

Til webinaret præsenterer Flemming 9 best practice funktioner, der skaber øget salg, højere effektivitet og større kundeloyalitet for en lang række af vores kunder. Mon ikke funktionerne også kan hjælpe dig?

Så hvad betyder det, at vi præsenterer 9 funktioner❓ 
Bare rolig, du bliver ikke spist af med pæne slides og flotte ord. 
Du bliver inviteret ind i maskinrummet, hvor du kan se, hvordan de 9 funktioner ser ud – og hvordan de fungerer i praksis. Ikke så meget snak, men en konkret demo.

Vi glæder os – det håber vi også, du gør. For er der noget bedre end at skabe kundeoplevelser, der øger loyalitet og indtjening?

(Ja, det er der. Men det vil blive mærkeligt at holde webinar om vinsmagning, jordomrejser og, ja … så lad os fokusere på dét, vi ved noget om: e-handel). 

Hvem bør deltage❓ 
Dig, som planlægger at investere i en ny B2B webshop – og som vil vide, hvad I kan og bør gøre. Eller dig, der ønsker at forbedre jeres eksisterende webshop med bedre funktioner. 

Vi glæder os til at se dig

 
Jacob Johnsen
Partnerkonsulent, Dynamicweb
 

Flemming Klausen
CXO, Co3

Tilmeld dig webinaret