e-handelsplatform bygget til detailhandel

ERP integreret e-handel for detailhandlere 

Detail industrien er i konstant udvikling, og detailhandlere har brug for fleksible og skalerbare systemer for at følge med det hurtigt skiftende marked. Dynamicweb gør det nemt at fremstille dine produkter på den bedst mulige måde ved at levere en e-handelsplatform tilpasseret funktioner specifikt til detailhandel.

Du kan integrere Dynamicweb med dine eksisterende systemer og få en fleksibel og køreklar løsning. Med integration til applikationer som LS Retail, ERP, PIM og CRM kan du skalere din e-handelssucces med avancerede detailfunktioner såsom loyalitetsprogrammer, mobile checkouts og personaliserede realtidstilbud. 

FUNKTIONER TIL DETAILINDUSTRIEN

Udforsk den fleksible Dynamicweb alt-i-en e-handelsplatform der kombinerer et brugervenligt design med funktioner, der imøderkommer de skiftende markeds- og kundekrav. Vi har identificeret de bedste funktioner i detailhandlen:


Lorem ips

ERP integreret e-handel
Skab en sammenhængende handelsoplevelse med en ERP integreret webshop, der forener e-handel og offline handel. I tæt samarbejde med LS Retail giver Dynamicweb detailhandlere mulighed for at levere en købsoplevelse, der overgår kundernes forventninger.


Gør købsoplevelsen personlig
Brug eksplicit og implicit tilgængeligt kundedata til at levere personlige oplevelser, f.eks. produktanbefalinger til nye og tilbagevendende besøgende. Levér 1:1-beskeder på den rigtige kanal på det rigtige tidspunkt for at omvende dine besøgende til betalende kunder.


Klik og Hent
Klik og hent er en vigtig del af enhver strategi for omnichannel detailhandel. Hvert trin i købsprocessen er en mulighed for at servicere dine kunder. Dynamicweb gør det nemt for dine kunder at købe en vare online og hente den i butikken.


Genkøb og loyale kunder
Med et loyalitetsprogram eller klubmedlemskab kan du tiltrække både nye og tilbagevendende kunder, samtidig med at det styrker  kundernes lyst og behov til gentagne køb.  

ANERKENDT AF INDUSTRIEN


Succeshistorier fra detailhandlere

Lone Torsbjerg Møller
Marketing Coordinator, Scanpan

"På mindre end tre måneder havde vi en international e-handelsløsning, der lever op til alle vores forventninger. Teknologi, design og online markedsføring passer perfekt sammen, og vi ser frem til at udvide vores nye løsning til endnu flere lande." 

Julie Faurholt Hagel
eCommerce Manager, HD2412 

"Dynamicweb gør det lettere for os at skalere forretningen, fordi vi kan bruge de integrationer, vi allerede har i vores ERP-system, samtidig med, atdesignet genbruges på tværs af vores webshops. I dag kan vores kunder bestille online og se alle deres rabatter og tidligere ordrer, som har frigivet internt tid til at udvikle nye, fremtidssikrede produkter.”

Anton Danielsen
eCommerce Manager, Illums Bolighus 

"Vi har nu en ekstraordinær hurtig e-handel! Vores arbejde med at vedligeholde stamdata er blevet så meget lettere. I stedet for at rette ting i flere systemer, retter vi nu bare tingene ét sted, og så ændres de fem forskellige steder."

 

Forrester 

Dynamicweb blev nævnt i Forresters rapport "Now Tech: Product Information Management, Q1 2020 - Forresters oversigt over 22 PIM-udbydere."

Prisvindende

Dynamicweb blev tildelt 1. pladsen som den bedste e-handelsplatform ved eCommerce Germany Awards, eCommerce Expo Berlin!

Michael N den 21. oktober 2020 

"Dynamicweb har en solid række værktøjer, der gør det muligt for en virksomhed at få succes online. Løsningen leverer de relevante funktioner til opbygning af e-handel, PIM og CMS"

FORDELE DU FÅR SOM DETAILHANDLER


En online platform, der opfylder dine e-handelsbehov og som er bygget til detailhandlere.
 

I tæt samarbejde med +300 partnere, gør vi det muligt for detailhandlere at levere gode  digitale kundeoplevelser og skalere e-handelssucces gennem vores cloud-baseret alt-i-en e-handelsplatform med branchespecifikke funktioner som: 

Personalization Picture

Personaliserede kundeoplevelser

Med Dynamicweb får du alle samlet nødvendige digitale værktøjer til at levere de bedste personaliserede produkt- og kundeoplevelser. For eksempel kan du bruge de indbyggede gavekort, sæsonkampagner og loyalitetsprogrammer.

Når du samler  alle dine CRM- og ERP-data  i én platform, giver det dig mulighed for at automatisere og målrette dine budskaber, indhold og tilbud til enhver unik besøgende.

Se en kort video om Dynamicweb Content Customization →


Nem administration af flere butikker  

Mød dine kunder, hvor de er, og administrer alle dine webshops fra et enkelt sted med multi-site management. LS Retail Nav / Central og Dynamicweb understøtter din internationale skalering med lokale sprog, valutaer, betalingsudbydere, moms og forsendelsesmetoder.

Udnyt alle de måder, som dine kunder ønsker at betale, i butikken, online og on-the-fly. Dynamicweb integrerer med førende betalingsudbydere, hvilket giver en friktionsfri check-out-oplevelse hos dine kunder. 

Multiple stores Picture
ERP Picture


Udnyt ERP data til personalisering  

Dynamicwebs alt-i-en platform er bygget til detailbranchen og er meget skalerbar.

Den integrerede ERP løsning synkroniserer data på tværs af din Dynamicweb løsning og dit ERP system, såsom lagerstatus, priser, moms, lokationer, mv.

Alle transaktioner i Dynamicweb svarer til en finansiel transaktion i din ERP.


Skalér din detailhandel

Dynamicweb integrerer let med eksterne systemer applikationer, herunder PIM, ERP og andre relevante platforme. Din løsning skaleres hurtigt, da den kan understøtte tusindvis af produkter og millioner af besøgende. Den fleksible e-handelsplatform vokser med din virksomhed.

Dynamicweb's cloud baseret løsning giver dig den bedste og mest pålidelige måde at optimere din virksomhed. Få adgang til din software, hosting og overvågning fra én leverandør med én kontaktperson, hvilket strømliner hele din løsning.

Retail Operations Picture
Access new customer through marketplaces Picture


Få nye kunder via markedspladser

Dynamicweb giver dig mulighed for at sælge, hvor dine kunder er - med nemme og sikre integrationer til online markedspladser indenfor detailbranchen. Hvis du allerede har besluttet at udvide dine salgskanaler og overvejer markedspladser som en del af din strategi, skal du besøge Dynamicweb Marketplace.

For eksempel kan du integrere Dynamicweb med Channable, hvilket giver dig direkte adgang  til over 2.500 markedspladser.


Indbygget Klik & Hent

Ifølge GlobalData forventes Klik og Hent markedet at stige 55,6% i løbet af de næste fem år og dække 13,6% af onlin esalget i 2022. Derfor er Klik og Hent en vigtig del af enhver omnichannel detailstrategi.

Detailhandlere kan drage stor fordel af at tilbyde en Klik og Hent service. Det er imponerende, hvad et lagerstyringssystem og ordrestyring kan gøre for din omnichannel kundeoplevelse.

Den kombinerede løsning mellem LS Retail og Dynamicweb gør det nemt for dine kunder at købe en vare online og hente den i butikken. 

Click & Collect Picture


Mere end e-handel. Mere end et POS.

7 trin til at skabe den bedst mulige købsoplevelse

Hvor godt integrerer virksomheder deres digitale tilstedeværelse med oplevelsen i den fysiske butik?

LS Retail og Dynamicweb giver detailhandlere mulighed for at forene offline handel og e-handel i én skalérbar løsning.  

Få de 7 trin til at skabe online shoppingoplevelser, der imponerer dine kunder og overgår deres forventninger.

 

DYNAMICWEB'S VISION

Picture

"The retail industry is facing massive digitalization. Shifting to a comprehensive omnichannel strategy, selling virtually, employing digital to the brick and mortar stores, offering flexible payment options, and adopting alternative business models will future-proof their businesses while allowing them to thrive in the changing retail world.

Undergoing digital transformation need not be scary or overwhelming. With Dynamicweb, retailers get a reliable, scalable cloud-based digital experience platform for their entire business that is easy to integrate, deploy and administer."

Richard Lee 
Product Evangelist, Dynamicweb US


​Vil du udforske Dynamicweb lidt dybere?

Snak med en ekspert

Hvis du har ubesvarede spørgsmål eller er nysgerrig efter at komme lidt dybere i samtalen, vil vi meget gerne høre fra dig og hjælpe dig med dit næste e-handelsprojekt. Ræk ud for en uforpligtende dialog.


Tag din e-handel til næste niveau

Din hjemmeside og webshop har det altoverskyggende formål at overbevise dine besøgende om at vælge dig fremfor konkurrenten. Hos Dynamicweb tilbyder vi en brancheanerkendt alt-i-en e-handelsplatform, der opfylder dette mål.

Hvis din nuværende hjemmeside og webshop har plads til forbedringer, hjælper vi dig! Vores team er klar - kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at udvikle et online e-handelsmiljø, der konverterer besøgende til betalende kunder.

Dynamicwebs fleksible e-handelsplatform giver dig mulighed for at levere en bedre kundeoplevelse og samtidig skære ned på ineffektive administrative opgaver. Du får fordele som:
 

 • Korrekt produktdata
  Vis produktdata i realtid fra dit ERP system – uanset antallet af varenumre, du sælger.
   
 • Stabil skalerbarhed
  Få funktioner der effektiviserer interne arbejdsgange til let og hurtigt at skalere din virksomhed.
   
 • Sæt kunden i fokus
  Tilbyd kundeportaler med selvbetjeningsmuligheder, der viser specifikke priser, fakturahåndtering og leveringssporing.

Skal vi ta' en snak?

Ressourcer specifikt til forhandlere

Forenet e-handel

LS Retail og Dynamicweb giver detailhandlere mulighed for at forene offline operationer og e-handel i én samlet løsning.

LS Retail og Dynamicweb

Forbrugernes forventninger til shoppingoplevelsen har nået nye højder. Se hvordan LS Retail og Dynamicweb kan levere omnichannel løsninger til detailhandlere.

Få mere end et POS system

For at nå dine forretningsmål kræver det mere end en indkøbskurv. Nutidens kunder hander online og de har høje forventninger til købsoplevelsen. Forstå dem og reager på dem.