Vil du have indflydelse på fremtidens ehandel?

Hos Dynamicweb udvikler og tilbyder vi en eCommerce Suite, der gør det muligt for vores kunder at levere bedre digitale oplevelser og skalere ehandelssucces gennem vores Content Management, Digital Marketing, Webshop, og Product Information Management løsninger.

Start din karriere hos Dynamicweb


Scroll gennem siden for at få den fulde oplevelse eller klik dig videre til det, du søger: 


Vil du udvikle dig sammen med os?
Verden flytter sig hele tiden, og vi følger med. En af dem, der er med til at sikre, at vores Digital Experience Platform løbende tilpasser sig markedets tendenser og opfylder kundernes behov, er Senior Softwarearkitekt, Jeppe Agger. 

“Den person og de færdigheder jeg havde, da jeg startede kontra, hvor jeg er nu - der er kæmpestor forskel!”​

 


Mærk glæden ved at skabe værdi i fællesskab
Vi har mange medarbejdere, der dagligt er i tæt dialog med vores partnere og kunder. Vi sikrer, at vores kunder får mest muligt ud af deres Dynamicweb løsning. Én af de medarbejere er PIM Konsulent, Kristoffer Krusborg.

“Det bedste ved at tage på arbejde er helt klart det sociale sammenhold mellem mine kollegaer, og at se at vores løsninger rykker noget ude hos kunderne.”


Global virksomhed

Du kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste PIM konsulenter, software udviklere og sælgere fra hele verden. Selvom vi er 200+ globale kollegaer er vores mission den samme: vi er mere end ecommerce

Vores hovedkontor er i Aarhus, Danmark, men du bliver en del af et international hus, og vil have kollegaer på vores kontorer i bl.a. Norge, Holland, Asien og USA. 

Det globale perspektiv findes ikke kun internt hos Dynamicweb. Vi arbejder tæt sammen med vores stærke og kompetente partner netværk, som udgøres af mere end 200 globale partnere. I fællesskab, udvikler og implementerer vi digital løsninger og hjælper vores  5.000+ kunder med at skalere deres ehandelssucces. 

At være Dynamicwebber betyder


Frihed til at udvikle sig
Hos Dynamicweb vil du opleve et miljø, hvor der er kort fra tanke til handling med frihed under ansvar og en jysk humor i en international organisation.

Vores DNA er præget af nysgerrighed og motivation for konstant at udvikle os. 

Presales Consultant, Nicolai Gosvig havde ikke erfaring indenfor softwarebranchen eller en teknisk uddannelse i bagagen. Hør hans fortælling om at være Dynamicwebber.

“Det er meget vigtigt for mig, at jeg har mulighed for at starte mine egne projekter op og får lov at løbe med dem og at der er tillid til, at jeg også kan nå i mål med dem.” 


Vi støtter dig og hepper på din succes
Hvis du lykkes, lykkes vi. Vi kan kun levere høj kvalitet, hvis vi arbejder sammen.  Derfor vil du opleve en flad organisation med en simpel kommunikationsform mellem ledelse og medarbejdere. På den måde løser vi vores udfordringer og sikrer informationsdeling på tværs af organisationen.

Mød Business Developer, Søren Dam Hove, hvis arbejde afhænger af det tætte tværgående samarbejde.

“Der er et stort support-netværk i forhold til både dine egne kollegaer og kollegaer rundt omkring i virksomheden og så er det bare at opsøge den kontakt.”

Dine fordele

Hos Dynamicweb vil du opleve en sund balance mellem ambitiøse forretningsmål og et stærkt socialt sammenhold.

Vi tilbyder en række medarbejdergoder, rabatordninger hos mange af vores partnere og konkurrencedygtige kompensationsordninger. Du bliver en del af en alsidig og udviklingsorienteret virksomhed i en hastigt forandrende industri.

Mere end et job

Du får mere end et job

 • Fredagsbar og morgenmad
 • Sociale arrangementer 
 • FIFA, bordfodbold, mm. 

Vi passer på dig

Bare rolig! Vi passer på dig

 • Sundhedssikring
 • Pensionsordning
 • Frokostordning

 

Fleksibilitet og ansvar

Fleksibilitet og ansvar

 • Fleksible arbejdstider
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Frihed under ansvar

En digital rejse

Kom med på en digital rejse

 • Udvikl dine kompetencer 
 • Udfordr processer 
 • Påvirk fremtidens ehandel 

 

Ledige stillinger


Vi er altid nysgerrige efter at møde ligesindede digitale entusiaster. Vil du være med til at udvikle fremtidens ehandel? Tjek vores ledige stillinger ud her.


Back End Developer

Kan du kode i C# og .Net? Vil du være med til at skabe fremtidens online shopping-løsninger i samarbejde med et 25-mand stort udvikler team?


Developer Experience Manager

Do you have an opinion on the digital development, and would you like to help create one of Europe most modern eCommerce solutions into a world-class brand among develelopers.


Digital Consultant 

Do you want to implement awesome eCommerce solutions for a variety of large B2B Customers?