Webinar d. 14. december kl. 10.00

Nå flere købeklare kunder og styrk din digitale forretning 

Undgå fejlbestillinger, spar intern tid, optimer processer og giv en bedre kundeoplevelse

Vil du give dine B2B kunder bedre service, imødekomme dem i købsprocessen og samtidig spare ressourcer i din virksomhed? Så er det værd at tage et kig på hvad kombinationen af Dynamicweb og Visma Business – hver for sig, og sammen, kan tilbyde din virksomhed – og kunder – af fordele.

Online B2B handel er et område hvor mange virksomheder kan optimere deres processer med en effektiv webshop. Det kan lyde som et uoverskueligt og langvarigt projekt, men med den rette løsning og de rette integrationer, kan din webshop og dit ERP arbejde sammen og accelerere din B2B virksomheds digitalisering. 

Deltag i webinaret, og bliv introduceret til dine muligheder for at styrke din digitale forretning med en integration mellem eCommerce og ERP. Vi dykker ned i mulighederne mellem Dynamicweb og Visma Business, og viser hvordan forskellige B2B virksomheder har opnået gevinster i deres virksomhed ved at integrere Ecommerce og ERP. 

Højdepunkter på webinaret: 

  • Introduktion til Dynamicweb 
  • Forretningsmæssig værdi ved ERP integreret ehandel
  • Dynamicweb Ecommerce, Kundecenter, Integration og PIM
  • Visma Business som ERP for en Ecommerce virksomhed
  • Effektiv datafangst og omsætning af data 
  • Se hvordan andre B2B virksomheder drager fordel af integration fra Ecommerce til ERP

Skal du med?
Webinaret er henvendt til dig der er C-level, er indenfor Marketing, Ecommerce eller Finance, og virksomheder der overvejer en Dynamicweb Ecommerce og/eller Visma Business løsning - eller allerede har en af delene.

Speakers

 
  Michael Nørgaard
Client Director
Dynamicweb
Peter Vendelby
CEO
Flex Media

Esben Jørgensen
CEO / Adm. Direktør
Amesto

Tilmeld dig her